Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Zwitsal Lotion Billendoekjes - 1755 billendoekjes


 • Zwitsal Lotion Billendoekjes - 1755 billendoekjes
  Zwitsal Lotion Billendoekjes - 1755 billendoekjes Zwitsal Billendoekjes Lotion bevatten mild reinigende Zwitsal lotion voor de normale huid en houden de babybilletjes zacht en beschermd.
  Milde reiniging van de normale huid. Sterk en stevig. pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild en hypoallergeen. Alcoholvrij Voorkomen luieruitslag. Houden de babybilletjes zacht en beschermd. Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn bedoeld voor de normale huid en hebben een mild reinigende werking. De billendoekjes helpen ook om uitslag van de luier te voorkomen. Dit komt doordat alle doekjes van Zwitsal een zinkzalfbestanddeel bevatten. Dit neutraliseert de agressieve werking van de urine.

  De billendoekjes bevatten daarnaast ook vitamine E, wat de huid in betere conditie kan brengen. Verder bevatten de doekjes ook nog kamille-extracten, waardoor de huid lekker verzacht kan worden. Zo hebben de billendoekjes niet alleen een reinigende werking, maar ook nog een verzorgende werking. Ze houden de babybilletjes dus zacht en beschermd. Daarnaast helpen ze om rode billetjes te voorkomen. Verder zijn Zwitsal Lotion Billendoekjes erg praktisch. De doekjes zijn namelijk makkelijk één voor één uit de verpakking te halen. Bovendien zijn ze sterk en stevig, zodat ze niet snel zullen scheuren. Daarmee zijn de billendoekjes van Zwitsal dus heel fijn in gebruik.

  Uiteraard worden Zwitsal Lotion Billendoekjes uitvoerig dermatologisch getest en zijn ze pH-huidneutraal en alcoholvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje. Kortom, Zwitsal Lotion Billendoekjes zorgen voor een leuk momentje voor jezelf en je baby bij elke luierwisseling. Zwitsal, we weten hoe het voelt.

  74,99 37,5


  Titel: Zwitsal Lotion Billendoekjes - 1755 billendoekjes
  Prijs: € 37,50
  Productcode: 9300000007894926


   





Zwitsal Billendoekjes Lotion bevatten mild reinigende Zwitsal lotion voor de normale huid en houden de babybilletjes zacht en beschermd.
Milde reiniging van de normale huid. Sterk en stevig. pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild en hypoalle....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top