Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dutch Mountains Slaapzak Pampus - 190 X 75cm aanri • Dutch Mountains Slaapzak Pampus - 190 X 75cm aanritsbaar - Incl Tochtstrip en tasje - Blauw/groen

  Dutch Mountains Slaapzak Pampus - 190 X 75cm aanri De Dutch Mountains Pampus is een allround lichtgewicht slaapzak van 190 x 75 cm met veel extra handigheidjes. Wat denk je van opbergvakjes voor je telefoon of documenten, een ‘glow in the dark’ ritssluiting en zip-stop zodat de slaapzak niet in je slaap open gaat? ‘Pampus’ is een complete allround slaapzak om mee te gaan kamperen of om je logees de comfortabele nachtrust te bezorgen die ze verdienen.

  Lekker warm – Comfortzone 8-12°C en zip-stop rits
  Kijk, natuurlijk is dit geen slaapzak om in de winter een berg mee te gaan beklimmen. Tegelijk: met een comfortzone van 8-12°C staat hij zeker zijn mannetje tijdens een frisse kampeersessie in het voorjaar. Dankzij de zip-stop rits en de 150gr/m2 polyester vulling blijft alle warmte heerlijk in de slaapzak en is hij tegelijk goed ademend.

  Heerlijk zacht – ‘Peach Touch’ binnenkant
  De binnenkant van de slaapzaak is uitgerust met de speciale ‘Peach Touch’ stof van Dutch Mountains. Lekker zacht en dus uiterst comfortabel.

  Compact en licht – 190 x 75 cm en slechts 1060 gram
  De Pampus is met een gewicht van net iets meer dan een kilo een echte lichtgewicht te noemen en bovendien is hij zeer compact op te bergen in de meegeleverde opbergtas.

  Slim – Handige opbergvakjes en ‘glow in the dark’ sluiters
  De Pampus heeft twee met klittenband afsluitbare vakjes aan de binnenkant. Ideaal om kostbare documenten of bijvoorbeeld je mobiele telefoon veilig op te bergen. De ‘glow in the dark’ sluiters vind je moeiteloos in het donker. Handig!

  Uitbreidbaar – Rits meerdere slaapzakken aan elkaar
  Als je wilt dan kun je meerdere Pampussen aan elkaar ritsen om zo één grote slaapzak te creëren. Ideaal voor als je graag lekker breed ligt of een logee extra verwacht.

  TIP! – Bekijk ook eens de andere slaapzakken van Dutch Mountains
  U vindt op Bol.com het hele assortiment aan Dutch Mountains slaapzakken. Bekijkt u ook zeker eens de luxere Goeree, Tholen, Beveland of Marken serie.

  Technische specificaties:
  - Materiaal buitenkant: 170T polyester.
  - Materiaal binnenkant: ‘Peach Touch’ polyester.
  - Vulling: 150 gr/m2 polyester.
  - Comforzone: 8-12 graden.
  - Afmetingen: 190 x 75.
  - Gewicht: 1060 gram.

  Productspecificaties:
  - Comfortzone 8-12 graden.
  - ‘Peach Touch’ binnenvoering.
  - Rits twee slaapzakken aan elkaar.
  - Zip-stop rits.
  - Opbergtas inbegrepen.
  - Garantie: twee jaar.

  Kortom: een lekker lichte allrounder waarmee zich in de meeste situaties uiterst comfortabel redt of een logee heerlijk mee in de spreekwoordelijke watten kunt leggen.

  34,95 34,95


  Titel: Dutch Mountains Slaapzak Pampus - 190 X 75cm aanri
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9200000078256952


   

De Dutch Mountains Pampus is een allround lichtgewicht slaapzak van 190 x 75 cm met veel extra handigheidjes. Wat denk je van opbergvakjes voor je telefoon of documenten, een ‘glow in the dark’ ritssluiting en zip-stop zodat de slaapzak niet in je sl....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top