Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Slaapzak Envelop Dekenmodel - Zomer - 190cm x 70cm • Slaapzak Envelop Dekenmodel - Zomer - 190cm x 70cm - Met hoes

  Slaapzak Envelop Dekenmodel - Zomer - 190cm x 70cm Perfect voor zomerse kampeersessies of een logeerpartij: met de ‘Envelop’ haal je een bijzonder comfortabele slaapzak in huis voor een hele leuke prijs! Een zogenaamd dekenmodel bovendien, hetgeen betekent dat je hem helemaal open kunt ritsen en als grote deken kunt gebruiken. Was hem gerust op 30 graden en berg hem na gebruik weer veilig op in de meegeleverde hoes.

  Lekker zacht, licht en luchtig!
  De ‘Envelop’ is gemaakt van prima kwaliteit polyester en is gevuld met 150 gram/m2 polyester vulling. Dit maakt de slaapzak superlicht (hij weegt maar 825 gram!), lekker zacht als je hem aanraakt en heerlijk luchtig. Perfect voor iedere zomerse kampeersessie of een gezellige logeerpartij.

  Was je ‘Envelop’ gerust in de wasmachine!
  Je kunt de ‘Envelop’ probleemloos wassen op 30 graden Celsius met gebruik van een wasmiddel naar keuze. Wel zo hygiënisch!

  Compact: makkelijk mee nemen en op te bergen
  De ‘Envelop’ wordt geleverd met een prima hoes waar je de slaapzak makkelijk in kunt opbergen. Wist je dat deze slaapzak in de hoes maar 35 x 18 cm is? Je neemt hem makkelijk overal mee naar toe en hij neemt nauwelijks ruimte in beslag als je hem opbergt.

  Isolatiewaarde van 8 tot 21 graden Celsius
  Testen hebben vastgesteld dat de ‘Envelop’ een isolatiewaarde van 8 tot 21 graden heeft. Daarmee wordt in vaktermen bedoelt dat de slaapzak tussen deze temperaturen zijn isolerende functie behoudt. Daarmee is dit een ideale zomerslaapzak, die je welkome luchtigheid biedt bij hogere temperaturen en genoeg bescherming als het net een wat frisser zomers nachtje is.

  BELANGRIJK: Wij vermeldden Comfortzone. Dit is een Europese test EN-13357. Hiermee wordt aangegeven welke minimumtemperatuur een slaapzak geschikt is. Zo'n waarde is een indicatie, maar niet meer dan dat. Of je slaapzak behaaglijk voelt, hangt namelijk van meer factoren af: de isolatie van hetgeen waar je op ligt ( mat of matras ), de wind en luchtvochtigheid. De leeftijd van de persoon, de BMI, fysieke gesteldheid, of je onlangs actief bent geweest of niets gedaan hebt, maar ook vermoeidheid kan veroorzaken dat je in de slaapzak onder gelijke omstandigheden het warmer of kouder hebt.

  Voor warme streken (Zuid-Europa) volstaat vaak een dunne slaapzak met een comfortzone van 10 - 20 graden, tenzij je op hoogte gaat overnachten. In koudere streken (west-Europa) is een comfortzone van 5-15 graden aan te raden. In nog koudere regio's kun je uitbreiden met een liner of binnenslaapzak. Voordeel hiervan is dat je minder vaak hoeft te wassen.

  Rits hem helemaal open of koppel hem aan een tweede ‘Envelop’
  De ‘Envelop’ is een dekenmodel slaapzak. Je kunt de slaapzak helemaal open ritsen. Zo kun je hem ook als deken gebruiken.

  Specificaties en eigenschappen
  ✓ Luchtig, heerlijk zacht en lekker licht.
  ✓ Perfect voor kamperen in de zomer of voor logeerpartijen.
  ✓ Weegt slechts 825 gram.
  ✓ Afmeting: 190 x 70 cm.
  ✓ Afmeting in meegeleverde hoes: 35 x 18 cm.
  ✓ Was hem gerust op 30 graden Celsius.
  ✓ Kleur: blauw/grijs.
  ✓ Dekenmodel: je kunt hem helemaal openritsen..
  ✓ Garantie: 2 jaar.

  24,95 24,95


  Titel: Slaapzak Envelop Dekenmodel - Zomer - 190cm x 70cm
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000057690661


   

Perfect voor zomerse kampeersessies of een logeerpartij: met de ‘Envelop’ haal je een bijzonder comfortabele slaapzak in huis voor een hele leuke prijs! Een zogenaamd dekenmodel bovendien, hetgeen betekent dat je hem helemaal open kunt ritsen en als....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top