Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Calmanax Positieve stemming & Emotioneel balans -


 • Calmanax Positieve stemming & Emotioneel balan
  Calmanax Positieve stemming & Emotioneel balan Nieuw! Calmanax Positieve stemming & Emotioneel balans

  Calmanax helpt bij:
  • Neerslachtige en sombere momenten1
  • Stemmingswisselingen1
  • Gejaagde en rusteloze gevoelens1

  Calmanax® is een voedingssupplement dat kan worden gebruikt voor ondersteuning tijdens emotionele periodes en bij neerslachtige momenten. Het helpt bij innerlijke onrust, gejaagde en sombere gevoelens. Ook helpt het bij situaties waarbij spanning, stress of vermoeidheid ervaren wordt.

  Calmanax® biedt niet alleen emotionele ondersteuning, maar ondersteunt ook het fysieke en cognitieve welzijn.

  • Saffraanextract¹ - ondersteunt de gemoedstoestand en draagt bij aan geestelijke energie*. Goed voor een positieve stemming, emotionele balans en ontspanning*.

  • Vitamine B6 en B12 - dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en aan een gezonde psychologische functie. Ze ondersteunen de gemoedstoestand en zijn goed voor het concentratievermogen.

  • Vitamine B5² - ondersteunt in stress-situaties en bij spanning. Draagt bij aan mentale prestaties en weerstand tegen stress.

  • Magnesium³ - ondersteunt het energieniveau. Daarnaast helpt het om moeheid te verminderen, is het goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans.

  Calmanax® bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, voor een positieve stemming en emotionele balans¹.

  Calmanax® bevat Crosaffryl™: een uniek nutri-complex dat een hoge kwaliteit gestandaardiseerd saffraanextract combineert met goed opneembaar magnesiumcitraat en verschillende B-vitamines.

  Affron® - een uniek en hoogwaardig saffraan-extract. Het is 100% traceerbaar, genetisch gecertificeerd en gestandaardiseerd met behulp van gepatenteerde technologieën.

  Magnesiumcitraat - een vorm van magnesium met hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het goed opgenomen wordt door het lichaam.

  Actieve ingrediënten: Saffraanextract, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B11 (foliumzuur), Vitamine B12, Magnesium ***RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad.

  Geschikt voor veganisten en diabetici. Lactose- en glutenvrij.

  Gebruik Dagelijks 1 capsule Calmanax® 's ochtends tijdens of na het ontbijt met water innemen. Indien wenselijk, kan de dosering worden opgehoogd naar 2 capsules per dag. Geadviseerd wordt om Calmanax® minimaal 4 tot 6 weken te gebruiken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

  Calmanax® is een voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Niet aanbevolen tijdens zwangerschap of borstvoeding. Allurarood AC kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Aanbevolen voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar.

  Bij kamertemperatuur (15-25°C), op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

  ¹Saffraan*, ²Vitamine B6 en 12, ³Magnesium, ⁴Vitamine B5
  *Evaluatie gezondheidsclaim is lopende
  **Mits gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing

  24,95


  Titel: Calmanax Positieve stemming & Emotioneel balan
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000006532598


   

Nieuw! Calmanax Positieve stemming & Emotioneel balans

Calmanax helpt bij:
• Neerslachtige en sombere momenten1
• Stemmingswisselingen1
• Gejaagde en rusteloze gevoelens1

Calmanax® is een voedingssupplement dat kan worden gebruikt voor onder....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top