AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TRAVELLY® Mondkapje – Niet Medisch – Wasbaar - Her


 • TRAVELLY® Mondkapje – Niet Medisch – Wasbaar - Her
  TRAVELLY® Mondkapje – Niet Medisch – Wasbaar - Her Het zwarte niet-medische mondmasker is gemaakt van 100% polyester en is wasbaar tot 40 graden zodat u het mondkapje vaker kunt dragen. Het zwarte mondkapje van polyester is voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus. Het mondkapje is comfortabel om te dragen en is zeer gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Een Echte Musthave:
  Op 01-06 is het dragen van een niet-medische mondkapje in openbare ruimtes zoals supermarkten en het openbaar vervoer verplicht. Doordat deze mondmaskers wasbaar/herbruikbaar zijn en in 5 stuks worden geleverd heeft u na één aankoop er geen omkijken meer na!

  Wasbaar:
  Deze niet-medische mondkapjes zijn uitwasbaar. Dit wil zeggen dat deze gewassen kunnen worden in de wasmachine of met de hand. De temperatuur waarop gewassen kan worden is maximaal 40 graden Celsius. Wij adviseren u om het mondkapje de eerste keer apart te wassen.

  Wij raden u af om het niet-medische mondmasker te drogen in een wasdroger. Hierdoor kan de elastiek krimpen en poreus worden waardoor de levensduur van dit stoffen niet medische masker af zal nemen.
  Voordelen:
  ✔ Wasbaar/Herbruikbaar
  ✔ Comfortabel en Ademend ontwerp
  ✔ Geschikt voor jong en oud
  ✔ 100% polyester
  ✔ Ideaal voor gebruik openbare plekken
  ✔ 5 stuks
  ✔ Niet-medisch

  LET OP! Dit masker is géén medisch mondkapje. Voor advies inzake preventie voor het Corona-virus adviseren wij contact op te nemen met de overheid. Het masker is geschikt voor het openbaar vervoer en alle andere regels die per 1 juni 2020 gelden voor openbare locaties.

  39,95


  Titel: TRAVELLY® Mondkapje – Niet Medisch – Wasbaar - Her
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9300000007997384


   

Het zwarte niet-medische mondmasker is gemaakt van 100% polyester en is wasbaar tot 40 graden zodat u het mondkapje vaker kunt dragen. Het zwarte mondkapje van polyester is voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top