Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alcatel 1B (2020) – 16GB – Groen • Alcatel 1B (2020) – 16GB – Groen

  Alcatel 1B (2020) – 16GB – Groen Ontdek de kracht van eenvoud
  Geniet van een optimale gebruikerservaring en supersnelle multitasking met de Alcatel 1B dankzij de Quad-Core-processor en Android™ 10 (Go-editie). Met één tik op de knop zorgt de Smart Manager voor nog betere prestaties. Dankzij de krachtige accu van 3000 mAh gaat je telefoon de hele dag mee. Vraag de Google Assistant direct om hulp met een tik op de knop. Doe meer met de Alcatel 1B en geniet van al je content op het brede 5,5-inch HD+-scherm.

  Vloeiende ervaring
  Beleef een ultra-efficiënte gebruikerservaring met de Alcatel 1B. Dankzij de Quad-Core-processor, Android™ 10 (Go-editie), Smart Management en de krachtige accu kun je de hele dag door multitasken. Bekijk media als nooit tevoren op het grote 5,5-inch HD+-scherm. Vraag de Google Assistant om hulp met een tik op de knop.

  Android™ 10 (Go-editie): Op je plaats. Klaar voor de start. Go.
  Android™ 10 (Go-editie) is nu nog efficiënter, sneller en veiliger, zodat je alles nog grootser kunt aanpakken.

  Accu gaat de hele dag mee
  Dankzij de krachtige accu van de Alcatel 1B zit je niet de hele tijd vast aan een oplader. Met een capaciteit van wel 3000 mAh kun je tot wel 16 uur bellen, 9 uur op het internet surfen of 61 uur naar muziek luisteren.

  Google Assistant
  De Alcatel 1B heeft een speciale Google Assistant-knop voor eenvoudige toegang. De Google Assistant staat altijd klaar om je te helpen, zodat jij je kunt bezighouden met belangrijke zaken. Bedien je telefoon, favoriete apps en het internet overal met je stem. Blijf een stap voor met slimme suggesties en herinneringen wanneer je ze nodig hebt, gewoon op je telefoonscherm. Krijg dingen overal gedaan, of dat nu onderweg of thuis is.

  Groter beeld
  Verbreed je blik met het 5,5-inch HD+ 18:9-scherm van de Alcatel 1B. Beleef multimedia zoals die bedoeld is met een cinematografische scherm-behuizingverhouding van 81%.

  Veervormig design
  De Alcatel 1B heeft een asymmetrisch design met veertextuur als ode aan de schoonheid van de natuur.

  79


  Titel: Alcatel 1B (2020) – 16GB – Groen
  Prijs: € 79,00
  Productcode: 9200000132857478


   

Ontdek de kracht van eenvoud
Geniet van een optimale gebruikerservaring en supersnelle multitasking met de Alcatel 1B dankzij de Quad-Core-processor en Android™ 10 (Go-editie). Met één tik op de knop zorgt de Smart Manager voor nog betere prestatie....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top