Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Einsam


 • Einsam
  Einsam Na haar veelgeprezen album Visions komt ster pianiste Nino Gvetadze met een nieuw Album: Einsam - pianowerken van Robert Schumann.
  Het idee om dit album op te nemen ontstond begin 2020, het jaar van eenzaamheid, isolement en stilte. De pandemie onderbrak onze menselijkheid en deze pauze bleek onze nieuwe realiteit te zijn. De muziek van Robert Schumann die, als geen ander, de tegenstrijdige kanten van de menselijke natuur voelde en begreep, kwam als geroepen. In zijn tijd vereenzelvigde Schumann zich met de term ''Frei Aber Einsam'' (vrij, maar eenzaam), in deze tijd voelde het voor velen van ons vooral ''Einsam'' …
  Voor Nino Gvetadze vielen de stukken van Schumann op hun plek als parels aan een ketting: terugkijkend naar het verleden en kijkend naar vandaag en morgen. ‘Arabeske’, het eerste stuk van Schumann dat zij als kind ooit speelde. 'Kinderszenen', waarin ze nu haar eigen kinderen herkent. Een reflectie van de huidige en vreemde realiteit in het excentrieke en tegelijkertijd betoverende 'Kreisleriana'. De onzekere toekomst, weerspiegeld in 'Vogel als Prophet' en uiteindelijk 'Romanze': hoop op troost.
  Het album is een klassieke balans geworden tussen traditie en persoonlijkheid. Gvetadze zet de lijn voort, diep bewust van de enorme rij grote vertolkers van Schumann's muziek: een hoger evenwicht van hart en geest, nederig en ingetogen.

  20,99


  Titel: Einsam
  Prijs: € 20,99
  Productcode: 9300000006339302


   

Na haar veelgeprezen album Visions komt ster pianiste Nino Gvetadze met een nieuw Album: Einsam - pianowerken van Robert Schumann.
Het idee om dit album op te nemen ontstond begin 2020, het jaar van eenzaamheid, isolement en stilte. De pandemie onde....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top