Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb

Xbox Series S Console


 • Xbox Series S Console
  Xbox Series S Console Dit is de productpagina van de Xbox Series X Console. Vind hier alle informatie over de prijs en inhoudelijke informatie over de console.

  Let op: De Xbox Series S is een all digital console. Dit betekent dat hier geen disks in kunnen.

  Over de Xbox Series S prijs
  De officiële prijs van de Xbox Series S bedraagt €299,99 euro. Over maximale aantallen per bestelling: 1 console per klantaccount
  Gezien de beperkte beschikbaarheid en de wens vanuit bol.com om maximale spreiding te faciliteren, hanteren wij een strikt beleid van 1 console per klantaccount. Als je meerdere bestellingen plaatst, wordt je order automatisch geannuleerd.

  Over de Xbox Series S
  De Xbox Series S is de kleinste Xbox console ooit gemaakt en is 60% kleiner dan de Series X. Tot 120 fps All-digital Speciale SSD van 512 GB HDR All-digital game ervaring
  De disk drive is verleden tijd. De Xbox Series S is een all digital console.
  Custom NVME SSD
  De Xbox Series S beschikt over een Custom NVME SSD van 512 GB met Xbox Velocity-architectuur. Dit om next-gen performance, snellere laadtijden, snel schakelen tussen games & next-gen gameplay te bieden tot wel 120 FPS op de kleinste console ooit.

  Snelheid, opnieuw gedefinieerd
  De Xbox Velocity-architectuur, aangedreven door een op maat ontworpen SSD, werkt samen met de innovatieve SoC-technologie (systeem op chip) om gameplay te bieden tot wel 120 FPS op onze kleinste console ooit. Beter beeld, beter spel
  DirectX ray tracing is uitgerust met AMD's Zen 2- en RDNA 2-architecturen en biedt levensechte verlichting, schaduwen en nauwkeurige reflecties om dynamische, levende werelden te creëren.

  Verpakking
  - Xbox Series S console
  - Xbox draadloze controller
  - High Speed HDMI kabel

  299


  Titel: Xbox Series S Console
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000003688722


   

Dit is de productpagina van de Xbox Series X Console. Vind hier alle informatie over de prijs en inhoudelijke informatie over de console.

Let op: De Xbox Series S is een all digital console. Dit betekent dat hier geen disks in kunnen.

Over d....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top