Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

DCM Najaarsgazonmest (10 kg)


 • DCM Najaarsgazonmest (10 kg)
  DCM Najaarsgazonmest (10 kg) Een sterk gazon voor in de winter creëer je met de meststoffen van DCM
  Wil je jouw gazon goed voorbereiden voor de koude wintermaanden? Zoek dan niet verder dan de Gazonmeststof Najaar van DCM. Een voeding die het gazon weer mooi dicht en groen maakt en ervoor zorgt dat je gazon onbeschadigd te winter doorkomt.
  De Gazonmeststof Najaar is een meststof die rijk is aan kalium zodat het gazon tijdens te winter is versterkt tegen de vorst en betreding, zodat er minder plaats over blijft voor mos om te groeien. Het magnesium en ijzer zorgen daarnaast voor een diepgroene kleur. Het resultaat blijft zichtbaar tot in het voorjaar. De meststof geeft gedurende 100 dagen voeding af en is ook toepasbaar in een biologische tuin.
  Toepassingsperiode: van augustus tot oktober.
  Minigran-technologie
  Alle DCM meststoffen bestaan uit meer dan 30 zorgvuldige uitgezochte gedroogde, stabiele en organische grondstoffen van hoge kwaliteit. Zowel van plantaardige als dierlijke oorsprong. Dankzij de Minigran-technologie worden de grondstoffen verwerkt tot een heel klein, homogeen samengesteld korreltje. Deze kleine korrel is 60% beter te verdelen dan klassieke korrel- of kruimelmeststoffen wat zorgt voor een egale opkomst, mooi verspreide doorworteling en een uniformer gewas qua groei.
  Wat is NPK meststof?
  Elke meststof heeft een unieke NPK-verhouding, met of zonder magnesium.

  N = natrium, bevordert de groei van een plant
  P = fosfor, zorgt voor beworteling van de plant en knopvorming in de plant
  K = kalium, zorgt voor dikke en stevige vruchten bij gewassen, voor mooie en diepe kleuren bij bloemen en verstevigt de plant
  Mg = magnesium, zorgt voor een diepgroene bladkleur

  Er zijn ook nog sporenelementen die invloed kunnen hebben zoals ijzer en calcium, maar dat verschilt per meststof. Een NPK-waarde van 3-2-5 betekent dat het product 3% stikstof, 2% fosfor en 5% kalium bevat. De Gazonmeststof Najaar heeft een NPK(Mg)-waarde van 8-4-15 (3) met extra ijzer (Fe) en zal zorgen voor een mooi gazon.
  De Gazonmeststof Najaar is beschikbaar in een verpakking van 1,5 kg, 3 kg, 10 kg en 20 kg.

  26,25


  Titel: DCM Najaarsgazonmest (10 kg)
  Prijs: € 26,25
  Productcode: 9200000011849231


   

Een sterk gazon voor in de winter creëer je met de meststoffen van DCM
Wil je jouw gazon goed voorbereiden voor de koude wintermaanden? Zoek dan niet verder dan de Gazonmeststof Najaar van DCM. Een voeding die het gazon weer mooi dicht en groen ma....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top