Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Robijn Passiebloem Wasverzachter - 4 x 30 wasbeurt


 • Robijn Passiebloem Wasverzachter - 4 x 30 wasbeurt
  Robijn Passiebloem Wasverzachter - 4 x 30 wasbeurt Robijn Passiebloem en Bergamot wasverzachter maakt je wasgoed super zacht en zorgt voor een intense geurbeleving.
  Ervaar een intense geurbeleving met de vernieuwde Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter Deze wasverzachter maakt je was heerlijk zacht Beschermt je kleding tegen slijtage Gebruik in combinatie met Robijn Klein & Krachtig Color wasmiddel voor het lekkerste wasresultaat Voor langdurige frisheid van je kleding Goed voor 30 wasbeurten per fles Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter bevat een heerlijke frisse geur en maakt je wasgoed heerlijk zacht. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Wasverzachter zorgt voor extra geur en zachtheid, maar wordt ook aangeraden voor de beste verzorging van je kleding. Het zorgt namelijk voor een beschermend laagje over je kleding, waardoor het minder snel slijt. Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. En nog een praktisch voordeel, door wasverzachter neemt kleding minder water op en droogt daardoor sneller. Genoeg redenen om je was niet alleen te verzorgen met wasmiddel, maar ook met wasverzachter. Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddel en wasverzachter van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Over Robijn: In een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt, laten we proberen meer te genieten. Juist van kleine dingen, zoals alle geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kan je in geuren en kleuren van dit soort momenten genieten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van een net gewassen jeans of het stappen in een schoon bed, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kan genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende Robijn Klein & Krachtig Color wasmiddel om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren in je kast en heerlijke geuren.

  Inhoud: Robijn Creations Wasverzachter Passiebloem & Bergamot - 4 flessen en in totaal goed voor 120 wasbeurten

  13,49


  Titel: Robijn Passiebloem Wasverzachter - 4 x 30 wasbeurt
  Prijs: € 13,49
  Productcode: 9200000109105080


   

Robijn Passiebloem en Bergamot wasverzachter maakt je wasgoed super zacht en zorgt voor een intense geurbeleving.
Ervaar een intense geurbeleving met de vernieuwde Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter Deze wasverzachter maakt je was heerlij....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top