Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Loopband Focus Fitness Jet 5 - incl. hartslagfunct


 • Loopband Focus Fitness Jet 5 - incl. hartslagfunct
  Loopband Focus Fitness Jet 5 - incl. hartslagfunct Loopband - Focus Fitness Jet 5

  Focus Fitness brengt met de Jet 5 een vernieuwd model op de markt. Zo beschikt het verbeterde model over een sterker frame, breder/langer loopvlak en is het vele malen makkelijker op te bouwen.
  Zo is de complete loopband volledig voor gemonteerd en hoef je hem enkel op te klappen en 8 schroeven aan te draaien.
  De Jet 5 serie is een allround loopband geschikt voor alle loopvormen en gericht op thuisgebruik.


  Trainingsprogramma’s

  De Jet 5 biedt de geruime keuze uit 36 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s bestaan uit een manueel, user, en handige voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze trainingsprogramma’s bestaan uit een helling, interval en combinatieprogramma.


  Hartslag sensoren

  De Jet 5 beschikt over geïntegreerde hartslagsensoren. Deze sensoren vind je terug in de handvatten en geven je een indicatie van je hartslag tijdens je work-out.


  Vetmeting

  Voorafgaand of na je training is het mogelijk een vetmeting toe te passen. Door middel van je persoonlijke gegeven en hartslag ontvang je een indicatie van je vet %.


  Hellingshoek

  De Jet 5 beschikt over een elektronisch verstelbare hellingshoek. Deze helling is verstelbaar van 0 tot 12 levels. Zo ervaar je een echte bergopwaarts beleving. Des te hoger de hellingshoek hoe meer belasting er op je bovenbenen komt. Dit komt ten goede van je bovenbeenspieren.


  Materiaal

  De Jet 5 is voorzien van een 2 pk-motor. Dankzij de 2 pk motor is mogelijk om te trainen van 1 t/m 16 km/h. Het loopvlak is voorzien van een achtvoudige flex suspension vering. Deze vering zorgt voor extra conform tijdens het trainen en vangt de klappen op. Het loopvlak is 130 cm lang en 45 cm breed en maakt het mogelijk om te trainen tot 120 kg.


  Display

  Het eenvoudig te bedienen display beschikt over een helder lcd-scherm. Zo geniet je van al je relevante trainingsgegevens tijdens je work-out. Dankzij de handige sneltoetsen is het mogelijk om in een handomdraai de snelheid of helling aan te passen naar je gewenste trainingsniveau.


  Garantie

  De standaardgarantie op de Jet 5 Loopband bedraagt 2 jaar op onderdelen en levenslang op frame & laswerk.


  799,0 699


  Titel: Loopband Focus Fitness Jet 5 - incl. hartslagfunct
  Prijs: € 699,00
  Productcode: 9200000068202551


   

Loopband - Focus Fitness Jet 5

Focus Fitness brengt met de Jet 5 een vernieuwd model op de markt. Zo beschikt het verbeterde model over een sterker frame, breder/langer loopvlak en is het vele malen makkelijker op te bouwen.
Zo is de complete lo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top