Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BE (Deluxe Edition)


 • BE (Deluxe Edition)
  BE (Deluxe Edition) Let op: Dit betreft de Deluxe Edition en deze heeft slechts 1 versie!
  Inhoud: 1 CD, 1 fotoboek, 1 maakboek, 1 tekstposter, 8 fotokaarten, 1 polaroid fotokaart, 1 fotolijst, 7 ansichtkaarten, 1 poster. Let op, hier zitten uitscheurbare kaarten bij.

  BTS heeft de toon gezet met hun title track van dit album: Life Goes On. In deze vreemde periode willen ze hiermee de hoop in leven houden en bevat deze 8 tracks met onder anderen het vrolijke Dynamite, die in vele landen een hoge positie heeft weten te behalen.

  BTS, ook bekend als de Bangtan Boys, is een zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband die in 2010 begon met formatie en in juni 2013 debuteerde onder Big Hit Entertainment. Het septet dat bestaat uit RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook, schrijft en co-produceert veel van de output van de band. Oorspronkelijk een hiphopgroep, is hun muziekstijl geëvolueerd naar een breed scala aan genres. Hun teksten, vaak gericht op persoonlijk en sociaal commentaar, hebben betrekking op de thema's geestelijke gezondheid, problemen van de schoolgaande jeugd, verlies, de reis naar het liefhebben van zichzelf en individualisme.

  Ze hebben miljoenen platen verkocht, in stadions over de hele wereld gespeeld en in verschillende landen de nummer 1 op de albumlijsten bereikt. Hun volgers zijn een van de meest toegewijde fancommunity's ter wereld. Ze organiseren zichzelf online, noemen zichzelf A.R.M.Y. en help de band record na record te breken.

  59,99


  Titel: BE (Deluxe Edition)
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000011942625


   

Let op: Dit betreft de Deluxe Edition en deze heeft slechts 1 versie!
Inhoud: 1 CD, 1 fotoboek, 1 maakboek, 1 tekstposter, 8 fotokaarten, 1 polaroid fotokaart, 1 fotolijst, 7 ansichtkaarten, 1 poster. Let op, hier zitten uitscheurbare kaarten bij. ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top