Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lidy Blijdorp Journeyers Ravel And • Lidy Blijdorp Journeyers Ravel And

  Lidy Blijdorp Journeyers Ravel And Haar publiek heeft geduld moeten hebben, maar het wachten wordt royaal beloond. Vrijdag 24 april 2020 verschijnt het eerste soloalbum Journeyers van celliste Lidy Blijdorp. De Sonate op. 8 voor cello solo van de Hongaarse componist Zoltán Kodály mocht van haar absoluut niet ontbreken op het album. Van Maurice Ravel speelt ze, samen met Rosanne Philippens, de Sonate voor viool en cello en met pianist Julien Brocal nam zij Lever du jour uit Daphnis en Chloé en Habanera en Malaguena uit Rhapsodie Espagnole op, orkestwerken van Ravel die zij zelf arrangeerde voor cello en piano. “Zolang als ik cello speel, ben ik verliefd op de muziek van Ravel. Enerzijds componeert hij met een diep gevoel voor structuur, anderzijds roept hij een fantasiewereld op.

  Toen ik Lever de Jour voor het eerst hoorde, vergat ik alles om me heen, het leek wel of ik mijn bewustzijn even verloor. Hij schetst een ultieme sprookjeswereld, het is alsof je in een overweldigende droom terechtkomt.” “Lever du Jour zit boordevol natuur”, vervolgt de celliste. “Je hoort de vogels ontwaken, het geruis van een ochtendbriesje en het druppelen van de dauw. De Rapsodie Espagnole is geïnspireerd op volksmuziek. Ravel heeft altijd een voorliefde gehad voor de Spaanse folklore. Hij is geboren in Frans-Baskenland, nabij de Spaanse grens. Toen hij klein was zong zijn moeder voor het slapengaan altijd Spaanse guajiras voor hem en zijn broertje. Deze volksliedjes klinken door in zijn Rapsodie Espagnole.”

  11,75


  Titel: Lidy Blijdorp Journeyers Ravel And
  Prijs: € 11,75
  Productcode: 9300000000012820


   

Haar publiek heeft geduld moeten hebben, maar het wachten wordt royaal beloond. Vrijdag 24 april 2020 verschijnt het eerste soloalbum Journeyers van celliste Lidy Blijdorp. De Sonate op. 8 voor cello solo van de Hongaarse componist Zoltán Kodály moch....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top