Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VOIN Gelaatsscherm Spatscherm - Vesterlbaar - 1 st


 • VOIN Gelaatsscherm Spatscherm - Vesterlbaar - 1 st
  VOIN Gelaatsscherm Spatscherm - Vesterlbaar - 1 st Productbeschrijving Goed om te weten. Normaal krijg je bij een soortgelijk masker maar 1 plastic scherm. Bij onze sets zitten er maximaal 3 in de verpakking, die je makkelijk kunt verwisselen. Tevens is het scherm verstelbaar en is op maat in te stellen. Echte top kwaliteit maskers, die zeer lang mee gaan! Zo ben je altijd veilig!

  Door het gebruik van dit masker bescherm je jezelf beter tegen kleine druppels die verspreid worden door niezen, hoesten of gewoon praten. Het masker zit comfortabel op het hoofd door een spons rand aan de voorkant . Hierdoor is het masker ook geschikt voor brildragende mensen. De plastic beschermlaag is voorzien van een anti-beslaan laag. Het masker is eenvoudig te reinigen met warm water en zeep. Alle onderdelen van dit masker zijn schoon te maken, vervangbaar en een "one size fits all" concept zorgt voor een comfortabele pasvorm.
  4,25


  Titel: VOIN Gelaatsscherm Spatscherm - Vesterlbaar - 1 st
  Prijs: € 4,25
  Productcode: 9300000002295817


   

Productbeschrijving Goed om te weten. Normaal krijg je bij een soortgelijk masker maar 1 plastic scherm. Bij onze sets zitten er maximaal 3 in de verpakking, die je makkelijk kunt verwisselen. Tevens is het scherm verstelbaar en is op maat in te ste....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top