Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa

L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K - Modepop


 • L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K - Modepop
  L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K - Modepop L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K
  O.M.G., wij zussen zijn klaar om het podium op te stappen, maar alle spullen voor onze - So Extra - Tour zijn geremixt, van onze muziek tot onze mode. We roepen de hulp in van alle B.B.'s om samen met onze crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat. We staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat we het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen.

  Pak de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix-modepop Pop B.B. met 25 verrassingen. Kitty K is een echte popster-fashionista. Ze heeft een heel mooi gezichtje en prachtig gestyled haar. Ze is klaar voor het ultieme concert tijdens de - So Extra - Tour. Maar ze heeft jouw hulp nodig, want alles is geremixt! Pak de muziekplaat op ware grootte uit en speel hem af op haar platenspelerverpakking. De plaat speelt echt Kitty K's popcouplet af van de verrassingssong. Bereid haar daarna voor op de show. Kitty K heeft 2 complete fashionlooks bij zich... maar de tweede outfit is geremixt! Verzamel haar BFFs om haar look af te maken. Precies op tijd voor het optreden! Ze is ook inclusief muziekaccessoires, zodat ze helemaal klaar is voor het concert. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. Ook inbegrepen is haar tijdschrift met de tekst voor haar deel van de song. Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren.

  Bij elke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix is het volgende inbegrepen:
  Een modepop, 2 fashionlooks, 1 paar schoenen, schoenendoos, accessoires, hoedendoos, haarborstel, poppenstandaard, muziekplaat op ware grootte, tijdschrift met songteksten en een verpakking waar je echt muziek op kunt afspelen. Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix-modepoppen.

  Verzamel de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om alle songteksten te verzamelen en de verrassingssong compleet te maken.

  41,99


  Titel: L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K - Modepop
  Prijs: € 41,99
  Productcode: 9300000003143587


   

L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K
O.M.G., wij zussen zijn klaar om het podium op te stappen, maar alle spullen voor onze - So Extra - Tour zijn geremixt, van onze muziek tot onze mode. We roepen de hulp in van alle B.B.'s om samen met onze crew een....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top