Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Smile Shield Gezichtsmasker - 1 stuks incl. reserv • Smile Shield Gezichtsmasker - 1 stuks incl. reservescherm

  Smile Shield Gezichtsmasker - 1 stuks incl. reserv Misschien onbekend, maar onze smileshield is een RISORUS-scherm. Risorus is de zone in het gezicht van de mond, over de neus tot gedeeltelijk net boven de ogen en strekt zich uit over beide wangen tot ongeveer de jukbenen.

  Waarom Smile Shield? HOOGWAARDIG Gemaakt van hoogwaardige materialen uit België voor langdurig gebruik. Duurzaam, afwasbaar en steriliseerbaar! Goedkoop door hergebruik Behoud van mimiek: lach, liplezen en intonatie Onopvallend: volledig transparant Zit stabiel voor langdurig gebruik zonder manipulaties aan het gezicht Zakt niet af, praat gemakkelijk, geen pijn aan de oren, meer adem, comfortabeler Minder warm dan een masker TRANSPARANT Doorzichtig plastic om een ​​normale en discrete look te behouden COMFORTABEL 20 gram licht - bedekt de mond en het gezicht; afmetingen: 25,65x18,=3x2,54 centimeter Persoonlijke bescherming Grote druppels worden opgevangen MULTIFUNCTIONEEL Gebruikt voor bescherming tegen stof en verspreiding van vloeistoffen, speeksel en druppeltjes Aerosolen en luchtstromen worden gebroken richting de ander Horeca: beschermt voedsel en klant tegen druppels Zachte herinnering aan de social distancing Over onze Smile Shield Made in Belgium : Ieper Tegen condens kan ARTNOG antidamp gebruikt worden of een ander middel verkrijgbaar bij de opticien. Opmerking beschermfolie: de beschermende films moeten van elke kant worden verwijderd om 100% transparant te zijn. Wanneer de film wordt verwijderd, verdwijnen de laserpunten van het scherm. Elastieken: Wanneer de elastiek te los zit, knoop deze dan korter volgens de grootte van het hoofd. Hoe breng ik de rekker aan ? Om de smileshield gemakkelijk op te zetten gaat u de koord of rekker achter het hoofd plaatsen en zo over uw oren trekken. Laat deze zo hangen. Neem de smileshield en haak links en rechts in de gepaste openingen. Zet deze goed op de kin en regel wat bij door de rekker hoger op het hoofd te plaatsen en laat het andere deel in uw nek zitten. Nu gaat u de frame regelen zodat deze ongeveer de lijn volgt van uw onderkaak. Zo zit deze het best.
  Glimlach en spreek met vertrouwen! De Smile Shield zorgt voor een leuke maar veilige omgeving op het werk en bij gesprekken! Communiceer met uw collega's of voer uw taken uit terwijl u een gezichts- en mondbescherming van Smile Shield draagt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, het Smile Shield wordt vervaardigd in België en is ontworpen voor langdurig gebruik zonder irritatie van het gezicht. Dit gelaatsscherm is transparant gemaakt om discreet te zijn en uw normale uiterlijk te behouden. Eenvoudig te monteren met het meegeleverde handleiding. Met Smile Shield kunt u gezichtsuitdrukkingen behouden; lachen, liplezen en intonatie .; GEEN PIJN, ALLEEN COMFORT. De smile shield helpt beschermen tegen verspreiding van elke soort druppel zonder een masker te dragen! Zeer comfortabel om te dragen omdat het gemakkelijk ademt, ultralicht van gewicht is en niet wegglijdt! Het kan door veel professionals worden gebruikt (beveiliging, bezorgers, supermarktmedewerkers, chauffeurs, kappers, hotel- en restaurant- / keukenpersoneel, enz.), voor algemeen en persoonlijk gebruik zoals naar school of de supermarkt gaan , schoonheidssalons, en zoveel meer!

  4,99


  Titel: Smile Shield Gezichtsmasker - 1 stuks incl. reserv
  Prijs: € 4,99
  Productcode: 9300000007384853


   

Misschien onbekend, maar onze smileshield is een RISORUS-scherm. Risorus is de zone in het gezicht van de mond, over de neus tot gedeeltelijk net boven de ogen en strekt zich uit over beide wangen tot ongeveer de jukbenen.

Waarom Smile Shield? ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top