Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK

HP Smart Tank Plus 559 - Thermische inkjetprinter


 • HP Smart Tank Plus 559 - Thermische inkjetprinter
  HP Smart Tank Plus 559 - Thermische inkjetprinter Deze HP Smart Tank Plus 559 is een draadloze all-in-one, speciaal geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk kopiëren, printen en scannen. De all-in-one maakt gebruik van de thermische inkjet-technologie. De veelzijdige all-in-one is makkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart.


  Kenmerken van de HP Smart Tank Plus 559: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … beschikt over Apple AirPrint en Cloud Printing. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren en printerproblemen kunt oplossen. Simpel via je smartphone. Let op, met deze Smart App ondersteunt geen printerinstallaties.

  ✔ … kan randloos printen.

  ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

  Deze printer heeft inktreservoirs waar je de inkt in spuit als je deze wilt aanvullen. De meegeleverde cartridges zijn setupcartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL inktreservoirs aan.

  Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen.

  De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding.

  Bijpassende inktreservoirs:

  Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.  255


  Titel: HP Smart Tank Plus 559 - Thermische inkjetprinter
  Prijs: € 255,00
  Productcode: 9200000116457726


   

Deze HP Smart Tank Plus 559 is een draadloze all-in-one, speciaal geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk kopiëren, printen en scannen. De all-in-one maakt gebruik van de thermische inkjet-techn....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top