Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

3x FASHION Mondkapje - ZWART - Mondmasker - Wasbaa


 • 3x FASHION Mondkapje - ZWART - Mondmasker - Wasbaa
  3x FASHION Mondkapje - ZWART - Mondmasker - Wasbaa Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid.

  3x FASHION mondmasker zwart Dit handige gezichtsmasker draagt erg comfortabel. Het mondmasker is gemaakt van comfortabele stof. Ook is het mondkapje wasbaar en herbruikbaar. De multifunctionele face mask is beschikbaar in verschillende maten. Kies zelf de maat die het beste bij jou past! Multifunctioneel Het gezichtsmasker is geschikt voor mannen en vrouwen. De stof voelt erg comfortabel aan en ademt makkelijk. Daardoor kun je dit masker langer achter elkaar dragen zonder dat het gaat knellen. Gezichtsmasker Multifunctioneel.Gemaakt van rekbare stof.Wasbaar en herbruikbaar.Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.Voelt comfortabel aan.Ademt gemakkelijk

  Specificaties Gemaakt van 100% polyesterGeleverd in een set van 3. Bestel je met volumekorting dan ontvang je dus 6 of 9 mondkapjes.We raden aan om het product op maximaal 40 graden te wassen zonder wasverzachter.

  Het product volstaat als niet-medisch mondkapje. Dit houdt in dat het product geschikt is om te dragen in de openbare ruimtes zoals de supermarkten en het openbaar vervoer. Het product is niet bedoeld om als medisch hulpmiddel of ander medisch product te worden gebruikt.
  Veilig opdoen en afdoen van een mondkapje Wanneer je een mondmasker hebt aangeschaft ben je er nog niet. Het is erg belangrijk om het stoffen mondkapje op de juiste manier te gebruiken. Volg onderstaande stappen. Raak alleen de buitenzijde van het monkapje aan. Wanneer je het mondkapje hebt opgedaan kun je testen of deze goed aansluit rondom je gezicht. Dit kan door enkele keren hard in en uit te ademen. Je voelt nu of er (veel) lucht ontsnapt of niet. Het kan zijn dat je het mondmasker nog wat moet bijstellen met de schuifclipjes op de elastiekjes; of dat je de stof rondom je neus en mond nog wat moet aandrukken. Hoe doe ik een mondkapje op? Handen wassen (met zeep)Haal het mondkapje uit de verpakking (draag eventueel wegwerp handschoenen)Breng het mondkapje aan over je mond en neusBreng de elastieken over je oren en stel af met het clipje voor de gewenste maatDruk het kapje goed aan rondom je neus en kinTest of het mondkapje goed afsluit, of dat deze nog wat moet worden bijgesteldRaak het mondkapje zo min mogelijk aan tijdens het dragen. Hoe doe ik veilig een mondkapje af? Raak het mondkapje niet aanPak de elastieken om je oren om het mondmasker te verwijderen van je gezichtLeg het mondkapje op een plek (of plastic bakje) met de buitenzijde naar onderen gericht.
  LET OP - geen retour! Omdat mondkapjes een hygiëne-product zijn kunnen wij deze NIET retour nemen als de verpakking is geopend.

  2,15


  Titel: 3x FASHION Mondkapje - ZWART - Mondmasker - Wasbaa
  Prijs: € 2,15
  Productcode: 9300000003704734


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid.

3x FASHION mondmasker zwart Dit handige gezichtsmasker draagt erg comfortabel. Het mondmasker is gemaakt van comfortabele stof. Ook is het mond....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top