Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Mondkapje - Mondkapje Wasbaar - Mondmasker - Met E


 • Mondkapje - Mondkapje Wasbaar - Mondmasker - Met E
  Mondkapje - Mondkapje Wasbaar - Mondmasker - Met E Dit niet-medisch mondmasker kun je gebruiken als je met het OV reist, naar een drukke winkel gaat of ergens anders waar je jezelf wat extra wil beschermen tegen virussen en andere viezigheid. Het masker is gemaakt van dubbellaags katoen en beschermd jezelf en anderen om je heen tegen de grooste druppels die uit je neus of mond komen.

  Daarnaast zorgt het er ook voor dat je niet met je handen direct aan je neus of mond kunt komen, daardoor verspreid je ziektekiemen minder snel in je lichaam. Het mondkapje is wasbaar in de machine en kan worden gestreken. Gemakkelijk om het gezicht te plaatsen met de elastieken achter de oren. Het mondmasker is al voorgevormd dus zal niet te strak zitten om de neus.

  Verkrijgbaar in verschillende leuke designs.

  11,95


  Titel: Mondkapje - Mondkapje Wasbaar - Mondmasker - Met E
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000011595680


   

Dit niet-medisch mondmasker kun je gebruiken als je met het OV reist, naar een drukke winkel gaat of ergens anders waar je jezelf wat extra wil beschermen tegen virussen en andere viezigheid. Het masker is gemaakt van dubbellaags katoen en beschermd ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top