Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips GC300/20 - Kledingstomer • Philips GC300/20 - Kledingstomer

  Philips GC300/20 - Kledingstomer Deze handheld kledingstomer is perfect voor fijne stoffen, gebieden die moeilijk te strijken zijn en om kleding en bekleding te verfrissen — gegarandeerd zonder brandplekken. Dankzij het lichte en compacte ontwerp is deze stomer overal en altijd eenvoudig te gebruiken. Stomen maar!


  Goed om te weten: ℹ Een kledingstomer is geen vervanger van een stoomgenerator of stoomstrijkijzer. Een kledingstomer verwijdert 99% van de bacteriën uit je kleding en frist het op, maar het geeft niet dezelfde resultaten als een strijkijzer. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de kledingstomers regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de kledingstomer wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd!

  Waar moet je op letten als je een kledingstomer koopt? 1. Het eindresultaat: een kledingstomer is ideaal om je kleding kreukvrij te stomen. Daarnaast verwijdert het nare geurtjes en doodt het bacteriën. Hou er wel rekening mee dat een kledingstomer niet hetzelfde gladde eindresultaat geeft als een stoomstrijkijzer of stoomgenerator. 2. Stoomrichting: Niet alle kledingstomers kunnen horizontaal gebruikt worden, aangezien er dan water kan lekken op je kleding. De Philips kledingstomers kunnen allemaal zowel verticaal en horizontaal gebruikt worden. Dit is ideaal om boorden, mouwen en kragen te stomen. 3. Inhoud waterreservoir: een handheld kledingstomer is klein van stuk en heeft hierdoor geen grote watertank. Een grotere watertank zou meer gewicht betekenen, wat dan ook weer niet handig is. Met onze watertank blijft de garment steamer licht en kun je 1-2 kledingstukken stomen zonder de watertank opnieuw te vullen. 4. Opberg mogelijkheden: een handheld kledingstomer is klein van stuk en kan gemakkelijk in een la opgeborgen worden. Daarnaast maakt het compacte formaat het erg makkelijk om hem mee op reis te nemen in je koffer. Zo kan je de kleding die gekreukt is in je koffer gemakkelijk kreukvrij maken.

  Belangrijkste kenmerken van de Philips GC300/20: Continue stoom
  De elektrische pomp zorgt automatisch voor continue stoom voor gemakkelijk en snel verwijderen van kreuken.

  Borstelaccessoire
  Het borstelaccessoire opent de stofvezels en zorgt dat de stoom dieper binnendringt. Dit is met name handig bij dikkere kledingstukken zoals jassen, maar kan ook helpen bij het verwijderen van vuil en pluisjes.

  Veilig op alle strijkbare kleding
  De stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. De stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken — een geweldige oplossing voor fijne stoffen zoals zijde.

  Geen strijkplank nodig
  Als je een kledingstomer op hangende kledingstukken gebruikt, heb je geen strijkplank nodig, zodat he eenvoudig en zonder gedoe kreuken kunt verwijderen.

  Ergonomisch ontwerp
  De handheld kledingstomer heeft een licht, compact en ergonomisch design dat comfortabel is in het gebruik. Druk gewoon op de hendel en zie hoe de kreuken en vouwen verdwijnen.

  Snoer van 2 m
  Het snoer van de Philips GC300/20 is 2 meter lang. Dit zorgt voor groter bereik voor het goed stomen van je kleding.

  99,9% vrij van bacteriën*
  Hete stoom verfrist uw kleding en doodt tot 99,9% van de bacteriën*. Minder vaak wassen en droog reinigen bespaart tijd en geld, en jouw kleding gaat ook nog langer mee.

  Overige kenmerken: Kreuken eenvoudig verwijderen
  Automatisch continue stoom voor eenvoudig ontkreuken Borstelaccessoire voor dikkere stoffen Eenvoudig te gebruiken en veilig
  Veilig op alle strijkbare kleding. Gegarandeerd geen brandplekken Geen strijkplank nodig Compact ontwerp voor gebruiks- en opberggemak en voor onderweg Snoer van 2 m voor groter bereik Verfrist kleding zonder wassen of droog reinigen
  Continue stoom verwijdert geurtjes en doodt 99,9%* van de bacteriën
  Specificaties: Snelle kreukverwijdering
  Continue stoom: Maximaal 20 g/min Vermogen: 1000 W Gebruiksklaar: Voltage: 220 - 240 volt Gebruiksvriendelijk
  Veilig op alle strijkbare kleding: Zelfs kwetsbare stoffen zoals zijde niet-afneembaar waterreservoir Capaciteit waterreservoir: 60 ml Netsnoerlengte: 2 m Gebruiksklaar: Lichtindicator Elk moment bij te vullen tijdens gebruik Accessoires meegeleverd
  Borstel Vulbeker Afmetingen en gewicht
  Afmetingen verpakking (b x h x d): 38 x 12,8 x 15 cm Garantie
  2 jaar wereldwijde garantie Milieuvriendelijke efficiëntie
  Verpakking van het product: 100% recyclebaar Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier

  58,2


  Titel: Philips GC300/20 - Kledingstomer
  Prijs: € 58,20
  Productcode: 9200000102762770


   

Deze handheld kledingstomer is perfect voor fijne stoffen, gebieden die moeilijk te strijken zijn en om kleding en bekleding te verfrissen — gegarandeerd zonder brandplekken. Dankzij het lichte en compacte ontwerp is deze stomer overal en altijd eenv....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top