Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

ARTNOG antidamp 30ml spray


 • ARTNOG antidamp 30ml spray
  ARTNOG antidamp 30ml spray ARTNOG 600+ antidamp 'the art of no fog' .
  Antidamp spray.
  Geen aangedampte brilglazen meer!

  Heel veel mensen die een bril, veiligheidsbril of gelaatsmasker moeten dragen hebben te maken met aandamping. Dit resulteert in een discomfort, ja tot zelfs onveilig kunnen uitvoeren van dagdagelijkse taken in de werkomgeving. Oplossing: Mede door COVID-19 zijn we meer dan ooit geconfronteerd met aandamping van (veiligheids)brillen en gelaatsmaskers al dan niet in combinatie met mondmaskers. Samen met onze partner hebben we het Artnog product ontwikkeld. Een spray die een zowel reinigende als dampwerende werking heeft. Dit enkel in gebruik/combinatie met het speciaal ontwikkelde microvezeldoekje.
  Met 24 jaar ervaring als opticien-optometrist en als zaakvoerder Optiek Decraene kan ik 100% garanderen dat Artnog geen schade toebrengt aan uw glazen. Gebruik: Artnog is heel eenvoudig in gebruik. Spuit met de dispenser op het oppervlak en reinig de glazen op met de speciale microvezel. Wrijf zeker het volledige oppervlak (nasale kanten bril niet vergeten) open met de microvezel, niet afwrijven. Indien er harde deeltjes zoals zand op het oppervlak liggen, gelieve dan eerst te spoelen met water om krassen te voorkomen. Artnog is uniek op de markt. Het kan niet alleen gebruikt worden op standaard veiligheidsbrillen, gelaatsschermen, spiegels, objectieven maar is ook uiterst effectief voor optische glazen met of zonder ontspiegeling praktijk: Artnog is éénmaal per dag te gebruiken en blijft werkzaam gedurende meer dan 20 uur. De Artnog spray kan meer dan zeshonderd maal gebruikt worden. Resultaat: Met Artnog bekom je een gereinigd, van antidamplaag voorzien oppervlakte zonder vettige laag. Ook voor ontspiegelde glazen, dit is uniek.
  Artnog is de beste antidamp spray voor uw bril.

  19,9


  Titel: ARTNOG antidamp 30ml spray
  Prijs: € 19,90
  Productcode: 9300000005752320


   

ARTNOG 600+ antidamp 'the art of no fog' .
Antidamp spray.
Geen aangedampte brilglazen meer!

Heel veel mensen die een bril, veiligheidsbril of gelaatsmasker moeten dragen hebben te maken met aandamping. Dit resulteert in een discomfort, ja tot ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top