Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

3 stuks Airframes - Mondkapje Houders - 3 Stuks - • 3 stuks Airframes - Mondkapje Houders - 3 Stuks - Mondmasker Houder - Innermask - Mondmaskerhouder - Mondkapje - Facemask Siliconen

  3 stuks Airframes - Mondkapje Houders - 3 Stuks - Ga comfortabel en zorgeloos op pad met een Airframe Mondkapje houder! In tegenstelling tot een standaard mondmasker heb je met een Airframe mondkapje houder voldoende ademruimte, geen last van een geïrriteerde huid en blijft je make-up gewoon zitten. Deze mondmaskerhouder helpt jou de COVID-19 door!

  Je ontvangt 3 mondmasker houders bij een bestelling van één!!!

  Comfortabel op pad
  Nu het verplicht is om op veel plekken een mondkapje te dragen wil je natuurlijk niet dat je daar last van ervaart. De innovatieve Airframe Mondmaskerhouder zijn ontworpen om jou te ontzorgen!

  Zo zit deze mondmaskerhouder niet te dicht bij je mond wat jou voldoende ademruimte geeft en het niet benauwd aan zal voelen. De beugel zorgt ervoor dat het mondmasker niet te dicht op je huid zit, waardoor je geen geïrriteerde huid zal hebben. Ook je make-up blijft gewoon netjes zitten doordat er geen aanraking is met het mondkapje.

  Hygiënisch
  Voorkomen is beter dan genezen! In tijdens als COVID-19 is het dragen van een mondkapje dan ook erg belangrijk. Nog belangrijker is dat jouw mondmasker veilig, hygiënisch en schoon is. De Airframe mondmaskerhouder innermask zijn wasbaar waardoor je ze zorgeloos kan hergebruiken. Het grote voordeel is dat je hierdoor geen nieuw mondmaskerhouder aan moet schaffen en je gegarandeerd beschermd bent voor eventuele bacteriën en andere ziekteverwekkers.

  Voordelen:
  ✓ Voldoende ademruimte & huidvriendelijk
  ✓ Make-up proof
  ✓ Veilig & Herbruikbaar
  ✓ Hygiënisch & Steriel
  ✓ Geschikt voor brildragers

  Hoe gebruik je de Airframe mondmaskerhouder?
  Door zijn gebruiksvriendelijkheid is hij erg handig in gebruik. Je legt de mondmaskerhouder in je mondkapje waarna je hem eenvoudig kan bevestigen aan de zijkanten. Na het bevestigen kun je de houder samen met het mondkapje bevestigen achter je oren.

  100% Tevredenheidsgarantie
  Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder. Gebruiksaanwijzingen 1. Bevestig uw frame aan uw mondkapje met de twee klipjes aan de zijkanten.
  2. Plaats uw AirFrame + mondkapje op uw gezicht.
  3. Pas uw frame + mondkapje aan naar uw wens.
  4. Geniet van het comfortabel dragen van uw mondkapje. LET OP: Het frame 3D Frame is niet-medisch en zorgt niet bewezen voor een betere medische werking van jouw mondkapjes. Het 3D Frame is puur gemaakt voor jouw comfort.
  Dit product niet geretourneerd worden in verband met het contact met uw gezicht. Hygiëne artikel!

  9,49


  Titel: 3 stuks Airframes - Mondkapje Houders - 3 Stuks -
  Prijs: € 9,49
  Productcode: 9300000009227939


   

Ga comfortabel en zorgeloos op pad met een Airframe Mondkapje houder! In tegenstelling tot een standaard mondmasker heb je met een Airframe mondkapje houder voldoende ademruimte, geen last van een geïrriteerde huid en blijft je make-up gewoon zitten....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top