Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

10 stuks - Transparante mondkapjes met elastiek - • 10 stuks - Transparante mondkapjes met elastiek - Mondkapje Wasbaar - Mondkapje Brildrager - Hygiëne

  10 stuks - Transparante mondkapjes met elastiek - Wasbare mondkapjes kopen? Beslaat je bril van je stoffe mondkapje? Werkt je al met een medische mondkapje en vind je het onpersoonlijk en ongemakkelijk? Of krijg je last van verstopte poriën en een slechte huid? De oplossing: dit moderne mondmaskers zijn van transparante kunststof. Draag je zonder belemmeringen. Het kunststof vizier bedekt het neus, mond tot de kin. De transparante kap houdt de bacteriën tegen, en houdt je gezicht zichtbaar. Daardoor ideaal voor in de beautysalons, horeca en andere service verleners. Het masker is herbruikbaar en makkelijk schoon te maken met desinfact en een doek. Het ligt niet direct tegen uw gezicht aan, waardoor je verstaanbaar blijft en het je ademhalen niet wordt beïnvloed.

  Herbruikbaar en makkelijk te reinigen.
  Alle onderdelen van dit mondkapje zijn schoon te maken en een “one size fits all” concept zorgt voor een comfortabele pasvorm.

  Voorzien van anti-beslaan laag.
  De mondkapjes zijn allemaal voorzien van een anti-beslaan laag. Deze speciale coating zorgt ervoor dat het kapje niet beslaat wanneer je ademt en dat je dus te allen tijde een helder. mondkapje draagt.

  Ook geschikt voor brildragende mensen.
  Niets zo vervelend als een bril die constant aandampt en beslaat. Het Mondimask is zo ontworpen dat wie een bril draagt geen last heeft van dit condensatieprobleem. Voordelen Volledig verstelbare hoofdband, kan gemakkelijk in grootte worden veranderd, robuust en elastisch, aangenaam om te dragen. De gezichtsbescherming bestaat uit milieuvriendelijke pvc-kunststof, die niet gemakkelijk vervormt en scheurt en zeer comfortabel is. Het blokkeerd bacterien, speeksel en stof. Multifunctioneel gebruil. Geschikt voor diverse werkzaamheden in restaurants, hotels, levensmiddelenindustrie, keukens, supermarkten etc. De oplossing voor brildragers. De mondkap beslaat niet. Met bril kun je deze mondkap gewoon gebruiken. Los van het gezicht, beïnvloed spraak en ademhaling niet. Duurzaam & Herbruikbaar: Na gebruik te wassen met zeep en warm water of afnemen met desinfect Gastvrije uitstraling met een zichtbare mond Het kunststof beslaat niet en kan met bril gedragen worden zonder dat de bril beslaat. Gebruiksaanwijzing:
  Gelieve het dubbelzijdige beschermfolie voor gebruik te verwijderen.
  Achter de oren te bevestigen met twee elastische lussen. Inhoud pakket
  Per pakket worden er 10 maskers geleverd. Specificaties
  Pack: 10 stuks
  Afmetingen: 12,5*9,5cm
  Materiaal: PC, PVC & Elastiek
  Kleur: Transparant
  Overig: Bewuste keus Inzetbare locatie’s Ziekenhuizen Ziekenhuizen Bejaardentehuizen Restaurants, cafés, bars Hotels Bakkerij Catering Beauty salons Service desk Receptie balies Supermarkten Retail winkels Workshops Toerisme Cultuursector Attractieparken Schoonmaak branche Scholen
  Bestel vandaag de mondkapjes nog en bescherm en voorkom uw zelf en de ander.
  ✓ vandaag bestelt, morgen in huis
  ✓ Gratis verzending Let op: het betreft een verzegeld hygiëne-artikel dat na opening niet meer retour kan worden genomen. Product valt tot het puntje van de neus.

  11,95


  Titel: 10 stuks - Transparante mondkapjes met elastiek -
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000008951182


   

Wasbare mondkapjes kopen? Beslaat je bril van je stoffe mondkapje? Werkt je al met een medische mondkapje en vind je het onpersoonlijk en ongemakkelijk? Of krijg je last van verstopte poriën en een slechte huid? De oplossing: dit moderne mondmaskers ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top