Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Middle Earth Collection (Extended Edition) (Blu-ra • Middle Earth Collection (Extended Edition) (Blu-ray)

  Middle Earth Collection (Extended Edition) (Blu-ra Dit is de uitgebreide maxi Blu-ray boxset van alle zes de filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde. Alle Lord Of The Rings en The Hobbit films, plus enorm veel bonusmateriaal, vind je in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering!

  Extended Edition bonusmateriaal
  Extended Edition of all 6 Films The Appendices Parts 1-12 Theatrical-Release Special Features Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy Commentary Filmmakers' commentaries New Zealand: Home of Middle-Earth - Parts 1-3 The Appendices - Parts 7-12
  The Hobbit 1: An Unexpected Journey
  De eerste in een trilogie van films gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, The Hobbit: An Unexpected Journey volgt het hoofdpersonage Bilbo Balins – samen met de tovenaar Gandalf de Grijze en 13 dwergen, geleid door Thorin Eikenschild – in een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug. Hun zoektocht voert ze door woeste landschappen, door verraderlijk terrein dat wemelt van aardmannen, orks en dodelijke wargen, alsook een mysterieus en sinister wezen dat luistert naar de naam Necromancer.

  The Hobbit 2: The Desolation Of Smaug
  De hobbit Bilbo Balings, de tovenaar Gandalf en de 13 dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild, zetten hun reis voort om het verloren dwergenrijk Erebor op te eisen. Onderweg komen ze Beorn, de gedaantewisselaar, tegen evenals gigantische spinnen uit het Demsterwold, boselfen met hun leiders Legolas, Tauriel en koning Thranduil, en een mysterieuze man die Bard heet en die ze Meerstad binnensmokkelt. Ten slotte bereiken ze de Eenzame Berg, waar ze oog in oog komen te staan met hun gevaarlijkste tegenstander: de draak Smaug.

  The Hobbit 3: The Battle Of The Five Armies
  Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, hebben Bilbo, Thorin en het dwergengezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf, stuurt de grote vijand Sauron zijn ork-legioenen. Terwijl de duistere krachten zich bundelen, worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of vernietigd worden. Bilbo moet vechten voor zijn leven en dat van zijn vrienden in het epische gevecht van de vijf legers, waarbij de toekomst van Middle-earth op het spel staat.

  The lord of the Rings 1: The Fellowship of the Ring
  Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

  The lord of the Rings 2: The Two Towers
  In het tweede deel van deze histori

  98,00 98


  Titel: Middle Earth Collection (Extended Edition) (Blu-ra
  Prijs: € 98,00
  Productcode: 9200000063421766


   

Dit is de uitgebreide maxi Blu-ray boxset van alle zes de filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde. Alle Lord Of The Rings en The Hobbit films, plus enorm veel bonusmateriaal, vind je in één verzameling in de meest uitgebreide Extended ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top