Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nights Of The Dead (Deluxe Edition)


 • Nights Of The Dead (Deluxe Edition)
  Nights Of The Dead (Deluxe Edition) Het nieuwe live album ‘Nights Of The Dead – Legacy of the Beast Live in Mexico City" van Iron Maiden. Geniet van ruim 100 minuten aan klassieke Iron Maiden muziek. Dit album is opgenomen tijdens de 3 maal uitverkochte concerten in september 2019, ter ere van hun Legacy Of The Beast World Tour die begon in 2018 en in de zomer van 2021 eindigt in Europa.

  De oprichter/bass speler van Iron Maiden, Steve Harris zegt: “De band was erg teleurgesteld toen de laatste etappe van onze 2020 Legacy tour gecancelled werd door COVID-19 en wij weten dat onze fans waarschijnlijk ook teleurgesteld waren. We keken uit naar de show en op te treden voor nog meer landen. Ondanks dat we de meeste shows hebben kunnen verplaatsen naar 2021, wilde we luisteren naar de opnames van onze tour om te kijken of we een live album konden maken, zodat iedereen over de wereld er van kan genieten. Ik ben erg blij met de resultaten, zeker met de set list die songs bevat die nog nooit op een live CD hebben gestaan, zoals ‘For the Greater Good Of God’, ‘Where Eagles Dare’, ‘Flight Of Icarus’, ‘The Clansman’ en ‘Sign Of The Cross’ die al enige tijd niet in onze live setlists hebben gestaan. We hebben nog nooit een live album vanuit Mexico uitgebracht en ik denk dat deze opnames hun eer doen aan de passie en vreugde van onze Mexicaanse fans die ons altijd een fantastisch welkom geven.”

  De manager van Iron Maiden, Rod Smallwood voegt hier aan toe: “Alle shows van de tour zijn tot nu toe fantastisch geweest en onze fans houden van de gehele Legacy extravaganza met de thema podia en de killer set-list! Toen onze 2020 tour geannuleerd werd, was een live album een logische vervolgstap en ik denk dat Steve, samen met co-producer Tony Newton, perfect heeft vastgelegd wat de lading is van een 70.000 man sterke menigte voor 3 nachten in Mexico stad. Het album is zowel een viering van de tour, die inmiddels bijna 2 miljoen fans hebben meegemaakt, als een tipje van de sluier voor de mensen die, hopelijk volgend jaar, het einde van onze tour met ons mee mogen maken.”

  21,74


  Titel: Nights Of The Dead (Deluxe Edition)
  Prijs: € 21,74
  Productcode: 9300000012562673


   

Het nieuwe live album ‘Nights Of The Dead – Legacy of the Beast Live in Mexico City" van Iron Maiden. Geniet van ruim 100 minuten aan klassieke Iron Maiden muziek. Dit album is opgenomen tijdens de 3 maal uitverkochte concerten in september 2019, ter....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top