Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Cyberpunk 2077 - Day One Edition - PS4


 • Cyberpunk 2077 - Day One Edition - PS4
  Cyberpunk 2077 - Day One Edition - PS4 Dit is de Day One Edition van Cyberpunk 2077 voor de PS4. Let op: de releasedatum van Cyberpunk is opnieuw verplaatst, de nieuwe datum van uitlevering is nu donderdag 10-12-2020.

  Cyberpunk 2077 is action-adventure game die zich afspeelt in een open wereld genaamd Night City, een megalopolis geobsedeerd door kracht, glamour en lichaamsmodificaties. Jij neemt de rol aan van V, een huurling op zoek naar het zeldzame (en tevens enige) implantaat dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. Je kan je eigen personages cyberware aanpassen, de skillset en speelstijl kiezen en een uitgebreide stad verkennen waar je keuzes het verhaal en de wereld rondom je beinvloeden.

  Ook geschikt voor de PS5
  De game zal zodra mogelijk ook speelbaar zijn op de PlayStation 5. Een gratis upgrade wordt later beschikbaar gesteld voor eigenaars van de PlayStation 4-versie van Cyberpunk 2077 om de next-gen hardware volledig te benutten.

  Meer over Cyberpunk 2077 Ga als outlaw op pad: Word een cyberpunk; een huurling voorzien van cybernetische uitbreidingen en maak het tot de top van de straten van Night City. Leef in de stad van de toekomst: Betreed de open wereld van Night City, de plaats waar nieuwe standaarden worden gezet op gebied van graphics, complexiteit en diepgang. Steel het implantaat dat het eeuwige leven verleent: Neem de meest risicovolle job van je leven aan en ga het prototype-implantaat achterna dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. De game bevat de volgende fysieke items: Amaray case met disc Wereld Compendium waarin details staan van de game’s setting en lore Postkaarten van Night City Kaart van Night City Stickers De game bevat de volgende digitale items: Game soundtrack Art boekje met een selectie aan tekeningen uit de game Cyberpunk 2020 bron boek Bureaubladachtergronden voor desktop en mobile

  59,99


  Titel: Cyberpunk 2077 - Day One Edition - PS4
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000087293373


   

Dit is de Day One Edition van Cyberpunk 2077 voor de PS4. Let op: de releasedatum van Cyberpunk is opnieuw verplaatst, de nieuwe datum van uitlevering is nu donderdag 10-12-2020.

Cyberpunk 2077 is action-adventure game die zich afspeelt in een ope....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top