Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche waterbespar


 • Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche waterbespar
  Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche waterbespar ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze LEHMANN ® douchekop is niet alleen aangenaam om naar te kijken, maar ook van uitermate hoge kwaliteit. Hij is heel handig in gebruik, mede dankzij het fijne formaat van slechts 10 cm diameter. De douchekop ligt comfortabel in de hand maar kan ook opgehangen worden. U kan uit drie verschillende straalstanden kiezen voor maximaal comfort, en bovenop een hoogst aangename waterstraal is dit product ook nog eens waterbesparend en zacht van prijs.

  Kenmerken ✅ Roestvrij staal
  ✅ Waterbesparend met 3 Straalsoorten
  ✅ Diameter van 10cm
  ✅ Premium kwaliteit

  Voordelen
  Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals chroom en roestvrij staal is deze douchekop een lange levensduur beschoren. Het eenvoudige maar mooie design is gemakkelijk schoon te houden en geeft een moderne feel aan uw badkamer. U heeft zelf de mogelijkheid te kiezen welke van de drie verschillende soorten waterstraal u het liefst heeft. Dankzij de diameter van slechts 10 cm is deze waterbesparende douchekop uitermate handig in gebruik Praktische tips Ga met een doek over de douchekop wanneer je de badkamer schoonmaakt. Voorkom waterverspilling door niet langer dan noodzakelijk onder de douche te blijven staan.
  Hoe te gebruiken? De LEHMANN ® douchekop is uitermate gemakkelijk te bevestigen, voor een probleemloos verloop verwijzen we u door naar de meegeleverde handleiding. Kies de waterstand die u het liefst heeft en geniet van een heerlijke douche.

  17,99


  Titel: Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche waterbespar
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000124019076


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze LEHMANN ® douchekop is niet alleen aangenaam om naar te kijken, maar ook van uitermate hoge kwaliteit. Hij is heel handig in gebruik, mede dankzij het fijne formaat van slechts 10 cm diameter. De douchekop ligt comfortab....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top