Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

ForGoods® - Ongedierte Verjager met Ultrasone - Mu


 • ForGoods® - Ongedierte Verjager met Ultrasone - Mu
  ForGoods® - Ongedierte Verjager met Ultrasone - Mu Heeft u in huis ook last van ongenode gasten in de vorm van ongedierte? Met de ongedierteverjager van ForGoods® verjaagt u binnen korte tijd al het ongedierte uit uw huis of kantoor.

  Deze ongedierteverjager van ForGoods® is compact, gemakkelijk in gebruik en heeft een zacht soft led licht. Het gebruik van giftige producten is niet meer van deze tijd en dat is met deze ongedierteverjager ook niet meer nodig. Je stopt eenvoudigweg de stekker in het stopcontact en het apparaat verjaagt het ongedierte binnen korte tijd


  Waarom gebruik maken van de ongedierteverjager van ForGoods®?
  Deze ongedierteverjager zet het ongedierte buiten de deur en houdt ze buiten de deur! En wie wil dat nou niet? Top! Geen zoemende muggen, enge spinnen en stinkende muizen. De ongedierteverjager verjaagt het ongedierte door gebruik te maken van ultrasone geluidsgolven die wisselen tussen de 24 en 85 Khz. Door deze ultrasone geluidsgolven worden de genoemde knaagdieren, maar ook de insecten rusteloos en vertrekken. Deze ongedierteverjager is dus diervriendelijk en milieubewust.


  Voordelen van de ongedierteverjager van ForGoods®:
  ☑ 100% veilig
  ☑ Makkelijke installatie
  ☑ Geen gif en chemicaliën
  ☑ Extreem sterk bereik
  ☑ Geen straling
  ☑ Geen geluid
  ☑ Milieuvriendelijk
  ☑ Geschikt voor gebruik binnenshuis
  ☑ Ideaal voor kinderkamers


  Is de ongedierteverjager van ForGoods® veilig?
  Jazeker, onze ongedierteverjager is 100% veilig voor mensen en voor onze huisdieren zoals honden en katten. De ultrasone geluidsgolven zijn onschadelijk en niet hoorbaar voor mens en huisdier. Binnen 4 weken heeft deze ongedierteverjager effect en zal er geen ongedierte meer in je huis te vinden zijn. Wij raden aan om uw andere huisdieren zoals cavia’s, konijnen en andere kleine knaagdiertjes in een andere ruimte te vestigen. Zij kunnen namelijk wel de geluidsgolven horen en dit is schadelijk.


  Resultaat van de ongedierteverjager van ForGoods®
  3-5 dagen - toename in activiteit
  2 weken - afname in activiteit
  3-4 weken - ongedierte is verdwenen


  Gebruikerstip
  De ongedierteverjager van ForGoods® is makkelijk in gebruik. Het compacte apparaat heeft een reikwijdte voor een ruimte van ca. 140 m2. De ultrasone geluidsgolven gaan niet door muren of massieve obstakels. Wij raden je dan ook aan om meerdere ongedierteverjagers voor meerdere ruimtes aan te schaffen. In ruimtes met overmatig overlast van ongedierte, adviseren wij om meerdere ongedierteverjagers te gebruiken.

  Als u een knaagdier als huisdier heeft zoals bijvoorbeeld een cavia, konijn of hamster, plaats het apparaat dan niet nabij de ruimte waar de dieren verblijven. De ultrasone geluidsgolven zijn voor hen wel schadelijk.


  De ongedierteverjager van ForGoods® is diervriendelijk, milieuvriendelijk, preventief en lang werkzaam
  Deze ongedierteverjager voorkomt het gebruik van gif, wat schadelijk is voor mens en dier en wat uiteindelijk toch in het milieu terecht komt. Ook wordt het ongedierte niet gedood, maar verjaagt. Waar andere bestrijdingsmiddelen zoals plakstrips, muizen- en rattengif maar een beperkte tijd werken, is de ongedierteverjager van ForGoods® 365 dagen per jaar werkzaam. De ongedierteverjager verjaagt niet alleen het aanwezige ongedierte, maar voorkomt ook dat toekomstig ongedierte uw huis binnenkomt.

  ✔ Kwaliteit getest
  ✔︎ Snelle levertijden
  ✔︎ 24/7 Klantenservice
  ✔︎ Niet goed? Geld terug!

  Klantenservice:
  Wij hebben er het volste vertrouwen in dat u tevreden bent met onze ForGoods® ongedierteverjager.
  Wanneer u vragen heeft over het product, contacteer ons via de bestelpagina van uw order, wij helpen u graag!

  De ongedierteverjager van ForGoods® is dé oplossing tegen ongedierte!
  Bestel deze ongedierteverjager vandaag nog!

  * ForPest is een onderdeel van ForGoods®

  17,95


  Titel: ForGoods® - Ongedierte Verjager met Ultrasone - Mu
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9200000128507526


   

Heeft u in huis ook last van ongenode gasten in de vorm van ongedierte? Met de ongedierteverjager van ForGoods® verjaagt u binnen korte tijd al het ongedierte uit uw huis of kantoor.

Deze ongedierteverjager van ForGoods® is compact, gemakkelijk i....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top