Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Forgoods Ultrasone Muizenverjager en Ongedierte Ve • Forgoods Ultrasone Muizenverjager en Ongedierte Verjager - Muizenverjager - Pest Reject - (1 stuk wit) - Ook Verkrijgbaar in Zwart

  Forgoods Ultrasone Muizenverjager en Ongedierte Ve Met de ultrasone muizenverjager en ongedierteverjager van Forgoods verjaag je in een korte tijd al het ongedierte uit je huis of kantoor. Deze ongedierteverjager is compact, gemakkelijk in gebruik, werkt op ultrasoon geluid en heeft een zacht soft led licht. Door de ultrasone geluidsgolven wordt het ongedierte rusteloos en vertrekt. De ongedierteverjager is diervriendelijk en milieubewust. Het gebruik van giftige producten is niet meer van deze tijd en dat is met deze ongedierteverjager ook niet meer nodig. Je stopt eenvoudigweg de stekker in het stopcontact en het apparaat verjaagt het ongedierte.

  Waarom gebruik maken van de ongedierteverjager van Forgoods?
  Deze ongedierteverjager zet het ongedierte buiten de deur en houdt ze buiten de deur! En wie wil dat nou niet? Top! Geen zoemende muggen, enge spinnen en stinkende muizen. De ongedierteverjager verjaagt het ongedierte door gebruik te maken van ultrasone geluidsgolven die wisselen tussen de 24 en 85 Khz. Door deze ultrasone geluidsgolven worden de genoemde knaagdieren, maar ook de insecten rusteloos en vertrekken. Deze ongedierteverjager is dus diervriendelijk en milieubewust.

  Forgoods ongedierteverjager
  100% veilig
  Makkelijke installatie
  Geen gif en chemicaliën
  Extreem sterk bereik
  Geen straling
  Geen geluid
  Milieuvriendelijk
  Veilig voor huisdieren, zonder giftige stoffen
  Geschikt voor gebruik binnenshuis
  Ideaal voor kinderkamers

  Is de ongedierteverjager van Forgoods veilig?
  Jazeker, onze ongedierteverjager is 100% veilig voor mensen en voor onze huisdieren zoals honden en katten. De ultrasone geluidsgolven zijn onschadelijk en niet hoorbaar voor mens en huisdier. Binnen 4 weken heeft deze ongedierteverjager effect en zal er geen ongedierte meer in je huis te vinden zijn. Als je een knaagdier als huisdier hebt zoals bijvoorbeeld een cavia, konijn of hamster, plaats het apparaat dan niet nabij de ruimte waar de dieren verblijven. De ultrasone geluidsgolven zijn voor hen wel schadelijk.

  Resultaat van de ongedierteverjager van Forgoods
  3-5 dagen - toename in activiteit
  2 weken - afname in activiteit
  3-4 weken - ongedierte is verdwenen

  Gebruikerstip
  De ongedierteverjager van Forgoods is makkelijk in gebruik. Het compacte apparaat heeft een reikwijdte voor een ruimte van ca.140 m2. De ultrasone geluidsgolven gaan niet door muren of massieve obstakels. Wij raden je dan ook aan om meerdere ongedierteverjagers voor meerdere ruimtes aan te schaffen. In ruimtes met overmatig overlast van ongedierte, adviseren wij om meerdere ongedierteverjagers te gebruiken.

  De ongedierteverjager van Forgoods is diervriendelijk, milieuvriendelijk, preventief en lang werkzaam
  Deze ongedierteverjager voorkomt het gebruik van gif, wat schadelijk is voor mens en dier en wat uiteindelijk toch in het milieu terecht komt. Ook wordt het ongedierte niet gedood, maar verjaagt. Waar andere bestrijdingsmiddelen zoals plakstrips, muizen- en rattengif maar een beperkte tijd werken, is de ongedierteverjager van Forgoods 365 dagen per jaar werkzaam. De ongedierteverjager verjaagt niet alleen het aanwezige ongedierte, maar voorkomt ook dat toekomstig ongedierte uw huis binnenkomt.

  Specificaties
  Merk: Forgoods ongedierteverjager
  In de doos:
  1 x Forgoods ongedierteverjager
  1 x Handleiding Nederlands en Engels
  Ultrasone geluid: 24-85KHz
  Wattage: 3W
  Stroom: AC90v-250V 50-60Hz
  Kleur: Wit
  80-140M² bereik per ruimte
  Gifvrij ongedierte verjagen
  Onschadelijk voor mens

  Klantenservice:
  Wanneer je vragen hebt over het product, contacteer ons via de bestelpagina van je order, wij helpen je graag!  14,95 14,95


  Titel: Forgoods Ultrasone Muizenverjager en Ongedierte Ve
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000128507526


   

Met de ultrasone muizenverjager en ongedierteverjager van Forgoods verjaag je in een korte tijd al het ongedierte uit je huis of kantoor. Deze ongedierteverjager is compact, gemakkelijk in gebruik, werkt op ultrasoon geluid en heeft een zacht soft l....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top