Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Beschermmat Focus Fitness Vloermat - 200 x 90 cm


 • Beschermmat Focus Fitness Vloermat - 200 x 90 cm
  Beschermmat Focus Fitness Vloermat - 200 x 90 cm Deze Focus Fitness vloermat is bedoeld voor plaatsing onder het fitnessapparaat. Dit heeft als voordeel dat jouw vloer beschermd wordt tegen krassen en drukpunten en dat het fitnessapparaat niet kan verschuiven tijdens het sporten. Daarnaast zorgt de mat voor eventuele geluidsdemping doordat harde delen van het fitnessapparaat niet direct in contact omen met de vloer. Eventuele transpiratie of vocht ten gevolge van een (zware) training wordt door de mat opgevangen en kan eenvoudig gereinigd worden.

  De afmeting van deze vloermat is 200 x 90 cm. De mat is gemaakt van rubber en geschikt voor plaatsing onder vrijwel alle fitnessapparaten.

  Is deze mat te klein of te groot? De vloermat is ook verkrijgbaar in de afmetingen: 130 x 70 cm; 220 x 80 cm en 250 x 100 cm.

  24,94


  Titel: Beschermmat Focus Fitness Vloermat - 200 x 90 cm
  Prijs: € 24,94
  Productcode: 9200000116689152


   

Deze Focus Fitness vloermat is bedoeld voor plaatsing onder het fitnessapparaat. Dit heeft als voordeel dat jouw vloer beschermd wordt tegen krassen en drukpunten en dat het fitnessapparaat niet kan verschuiven tijdens het sporten. Daarnaast zorgt de....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top