AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Lenovo IdeaCentre 510 PC - Zilver


 • Lenovo IdeaCentre 510 PC - Zilver
  Lenovo IdeaCentre 510 PC - Zilver Even mooi als functioneel
  De Ideacentre 510-desktopcomputer past met zijn slanke design en gedistingeerde warm zilveren kleur perfect in je huis, of je hem nu tentoonstelt op een werkblad of veilig onder een bureau plaatst. Maar laat de aanblik je niet misleiden: deze thuiscomputer heeft de kracht in huis om je snel door je werk heen te helpen, wat je ook van plan bent. Met opties voor razendsnelle processorkracht en opslag, nog sneller geheugen en een brede keuze uit ongelooflijke grafische kaarten laat deze computer je naar adem happen.

  Voelbare kracht
  De prestaties van de nieuwste generatie Intel® Core i5-processors zijn een grote stap vooruit ten opzichte van hun voorgangers. Met de Intel® Core™ i5 Processor van de 9e generatie presteer je tot wel 40 procent beter. Of je nu video in 4K streamt, meerdere programma's tegelijk uitvoert of video bewerkt, de Ideacentre 510 laat je moeiteloos multitasken.

  Genoeg ruimte voor jou plannen.
  De Ideacentre 510 is voorzien van 12568 GB opslag. Hiervan is 256 GB SSD, alles wat hier op staat start sneller op dankzij de SSD technologie. Hier staat ook je windows op zodat je PC in het algemeen lekker snel op start. Heb je veel documenten, foto's, presentaties of video's? Geen probleem je hebt nog 1TB HDD opslag waar je alles makkelijk kwijt kan.

  Voldoende poorten
  Je beeldscherm, toetsenbord, externe vaste schijf en favoriete luidsprekers hoeven niet met elkaar te concurreren om de beschikbare poorten van de Ideacentre 510. Deze machine biedt veel aansluitmogelijkheden om eenvoudig je media te uploaden, over te zetten, weer te geven en af te spelen.

  629,0 579


  Titel: Lenovo IdeaCentre 510 PC - Zilver
  Prijs: € 579,00
  Productcode: 9200000130045741


   

Even mooi als functioneel
De Ideacentre 510-desktopcomputer past met zijn slanke design en gedistingeerde warm zilveren kleur perfect in je huis, of je hem nu tentoonstelt op een werkblad of veilig onder een bureau plaatst. Maar laat de aanblik je n....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top