AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Apple iPhone 12 - 128GB - Blauw • Apple iPhone 12 - 128GB - Blauw

  Apple iPhone 12 - 128GB - Blauw De iPhone 12 is de meest recente piek in smartphone ontwikkeling van Apple. Het toestel beschikt namelijk over een prachtig 6,1 inch Super Retina XDR-display waardoor alles wat je bekijkt er nog mooier, scherper en realistischer uitziet. Om dit scherm zo goed mogelijk te beschermen heeft Apple vervolgens de Ceramic Shield ontwikkelt. Hiermee heeft de iPhone 12 vier keer betere valbescherming dan voorgaande modellen.

  Camera
  De nieuwe camera's van Apple leveren opnieuw de kwaliteit die jij gewend bent. En met nachtmodus kan je zelfs met weinig of slecht licht, nog goede foto’s maken. Daarnaast kan je met Dolby Vision video’s opnemen, bewerken en bekijken die gelijk staan aan de kwaliteit van de bioscoop.

  Snel en eenvoudig
  Snelheid zal de “name of the game” zijn met de iPhone 12. De nieuwe A14 bionic chip zal zorgen voor een vloeibare en naadloze gebruikservaring. Daarnaast is de iPhone 12 natuurlijk ook 5G-ready, zodat ook jij kan profiteren van het nieuwe tijdperk van mobiele data. Tot slot zorgen de nieuwe MagSafe-accessoires ervoor dat iedereen hun toestel kan gebruiken op de manier die voor hun het makkelijkst is. Ideaal dus. Belangrijkste functies:
  6,1-inch Super Retina XDR-displayCeramic Shield. Sterker dan welk smartphone-glas ookKlaar voor 5GA14 Bionic-chip, de snelste chip ooit in een smartphone12-MP TrueDepth-camera aan de voorkant met Nachtmodus, 4K HDR-opnamen in Dolby VisionGeschikt voor eenvoudig vast te klikken MagSafe-accessoires. Ook voor sneller draadloos opladeniOS 14 met vernieuwde widgets voor het beginscherm, een gloednieuwe appbibliotheek, appclips en nog veel meer
  Let op:
  Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Als onderdeel van de milieu doelstellingen van Apple wordt de iPhone 12 exclusief EarBuds en lichtnetadapter geleverd.

  769,00 769


  Titel: Apple iPhone 12 - 128GB - Blauw
  Prijs: € 769,00
  Productcode: 9300000013742215


   

De iPhone 12 is de meest recente piek in smartphone ontwikkeling van Apple. Het toestel beschikt namelijk over een prachtig 6,1 inch Super Retina XDR-display waardoor alles wat je bekijkt er nog mooier, scherper en realistischer uitziet. Om dit sch....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top