Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

iPad Hoesje WHITE RHINO ® Luxe iPad 9.7 Inch Hoes


 • iPad Hoesje WHITE RHINO ® Luxe iPad 9.7 Inch Hoes
  iPad Hoesje WHITE RHINO ® Luxe iPad 9.7 Inch Hoes ✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Smartcover Flipcase van WHITE RHINO ® voor optimale bescherming van uw iPad. Met deze flipcase zorgt u ervoor dat uw iPad goed beschermd is tegen vuil, vocht, krassen en eventuele valschade. Dit geldt niet enkel voor het scherm op de voorzijde maar ook voor de achterzijde. De stijlvolle hoes, die overigens vervaardigd is uit leder van hoge kwaliteit, is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. U kan de flipcase in verschillende standen neerzetten naargelang u het beste uitkomt, handig.
  Kenmerken ✅ Bescherming tegen valschade, vuil, vocht en krassen
  ✅ Stijlvol uitgevoerd in leer
  ✅ In drie verschillende kleuren verkrijgbaar
  ✅ In verschillende standen neer te zetten
  Voordelen Niet alleen beschermt u uw iPad middels deze hoes tegen o.a. krassen, u kiest ook gewoon zelf welke van de drie beschikbare kleuren u het liefste ziet voor deze stijlvolle flipcase. De case is uiterst eenvoudig te bevestigen aan uw tablet dankzij de magneet strip, maar blijft wel veilig zitten. De smartcover is ook nog eens voorzien van een handige wake-up functie die ervoor zorgt dat uw iPad automatisch aangaat wanneer u het hoesje openslaat Praktische tips Reinig de hoes met enige regelmaat met een licht vochtige doek. Gebruik hierbij geen agressieve schoonmaakmiddelen, maar hoogstens een milde zeepoplossing. Zet uw Ipad rechtop in de flipcase om videos te bekijken.
  Hoe te gebruiken? 1.) Haal het hoesje uit de verpakking. 2.) Klik de magnetische bovenkant vast aan de iPad. 3.) Klap de cover vervolgens over het device heen dicht.

  13,18


  Titel: iPad Hoesje WHITE RHINO ® Luxe iPad 9.7 Inch Hoes
  Prijs: € 13,18
  Productcode: 9200000113090875


   

✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Smartcover Flipcase van WHITE RHINO ® voor optimale bescherming van uw iPad. Met deze flipcase zorgt u ervoor dat uw iPad goed beschermd is tegen vuil, vocht, krassen en eventuele valschade. Dit geldt niet enkel voor het scher....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top