Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Marterverjager op batterij en stroom YouGood l Mar


 • Marterverjager op batterij en stroom YouGood l Mar
  Marterverjager op batterij en stroom YouGood l Mar De marter- en ongedierteverjager van YouGood houdt marters, alle type knaagdieren, ongedierte en insecten uit de buurt. Deze verjager kan gebruikt worden in uw auto of woonomgeving en werkt op batterijen, de accu van de wagen of kan aangesloten worden op netstroom. Wezels en marters richten ieder jaar veel schade toe. Zowel aan woningen als aan wagens. Doordat ze kabels en het isolatiemateriaal onder de motorkap doorknagen ontstaan kortsluitingen. Wezels en marters worden aangetrokken door het vismeel en visolie in de kabels en isolatiemateriaal. Jaarlijks richten ze zo honderdduizenden euro herstelkosten aan wagens aan.

  Voordelen van deze verjager:
  ✔ Gemakkelijk aan te sluiten
  ✔ Aansluitbaar op batterij, netstroom en/of autobatterij
  ✔ Werkt in een straal van 60m
  ✔ Mobiel en op vaste plaats
  ✔ Elke 60 seconden variabele frequentie en sterkte Draagbaar toestel:
  De YouGood verjager kan functioneren op 3 verschillende manieren; je kan hem aansluiten via het stopcontact, op de autobatterij of je kan batterijen in het toestel plaatsen. Hierdoor is deze verjager mobiel en blijft je wagen ook bij verplaatsing beveiligd. Daarnaast kan deze verjager ook in en rond de woning geplaatst worden.

  Gebruikers ervaringen:
  Deze verjager werkt zeer goed en is gemakkelijk aan te sluiten. Geen last meer sinds dit toestel gebruikt wordt.

  Onschadelijk efficiënt:
  De marter- en ongedierteverjager van YouGood zend geluid uit op hoge frequentie. Deze geluiden zijn niet hoorbaar of schaadbaar voor mensen maar verjagen knaagdieren, ongedierte en zelfs insecten. Dankzij de variabele sterkte en frequentie dewelke elke zestig seconden aangepast wordt wennen de knaagdieren en ongedierte niet aan deze verjager en blijft deze effectief.

  Laag verbruik:
  Dit toestel is 100% veilig voor mens en dier. Het verbruik van het toestel zit onder de 3 Watt waardoor bij gebruik op batterijen je slechts jaarlijks batterijen hoeft te vervangen en in geval van aalsuiting op de autobatterij dit toestel geen effect heeft op het batterijverbruik van de wagen. Tevens is er een overspanningsbeveiling op het toestel. Het toestel is hitte- en vochtbestendig. Gebruiksaanwijzing: Sluit het toestel aan via de gewenste voeding (USB/Batterij/autobatterij) Druk op de aan- knop op het toestel Uw auto of woning is knaagdier-, ongedierte- en insectvrij in een straal van 60m Bij gebruik van batterijen, jaarlijks batterijen vervangen Inhoud
  1x YouGood Marter- en Ongedierteverjager
  1x Autobatterij kabelset
  1x USB kabelset (tussenstuk USB stekkerkop niet inbegrepen)
  Batterijen standaard niet inbegrepen Technische gegevens
  Voltage DC6V~12V
  Verbruik ≤3W
  Materiaal Polycarbonate
  Ultrasone frequentie 12-24KHz
  Productafmetingen 12.5X6.5X3.2cm Bespaar jezelf hoge kosten aan reparaties en maak nog vandaag je auto en woning marter-, knaagdier- en ongediertevrij!

  24,5


  Titel: Marterverjager op batterij en stroom YouGood l Mar
  Prijs: € 24,50
  Productcode: 9300000008547448


   

De marter- en ongedierteverjager van YouGood houdt marters, alle type knaagdieren, ongedierte en insecten uit de buurt. Deze verjager kan gebruikt worden in uw auto of woonomgeving en werkt op batterijen, de accu van de wagen of kan aangesloten word....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top