Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Sola Braadpan - Gietijzer - Rood - Met deksel - Ø2


 • Sola Braadpan - Gietijzer - Rood - Met deksel - Ø2
  Sola Braadpan - Gietijzer - Rood - Met deksel - Ø2 Deze gietijzeren braadpan is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Een diameter van 20, 24 of 28 cm. De pan is mooi diep rood van kleur. Gietijzer kun je intens verhitten om je stukje vlees snel aan te braden en dicht te schroeien. Verder is dit product de perfecte slow-cooker voor winterse stoofgerechten. De pan is rondom geëmailleerd, zodat hij probleemloos op iedere kookplaat gebruikt kan worden.

  De Sola Braadpan van 28 CM heeft een inhoud van 3 liter. Voor mensen die graag een standaard braadpan willen, is dit een van de beste modellen. De braadpan is zeer geschikt voor stoofpotten voor het hele gezin of voor gerechten met grote stukken/bouten vlees. Daarnaast kan deze pan ook gebruikt worden voor het bakken van oliebollen of te gebruiken als frituur.

  54,46


  Titel: Sola Braadpan - Gietijzer - Rood - Met deksel - Ø2
  Prijs: € 54,46
  Productcode: 9200000057998221


   

Deze gietijzeren braadpan is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Een diameter van 20, 24 of 28 cm. De pan is mooi diep rood van kleur. Gietijzer kun je intens verhitten om je stukje vlees snel aan te braden en dicht te schroeien. Verder is dit pro....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top