Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Adobe Premiere Elements 2021 - Nederlands/Engels/F


 • Adobe Premiere Elements 2021 - Nederlands/Engels/F
  Adobe Premiere Elements 2021 - Nederlands/Engels/F De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.
  Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je eenvoudig video’s bewerken, maken, ordenen en delen om je films naar een hoger niveau te tillen. Selecteer een bepaald object – of gebied – van je video en pas moeiteloos een effect toe dat tijdens de hele video actief blijft. Verbeter moeiteloos korrelig, bij weinig licht gemaakt beeldmateriaal, haal foto’s uit je video’s, en nog veel meer.

  Wil je een nieuwe vaardigheid leren?
  Van eenvoudige aanpassingen tot leuke animaties, overgangen en artistieke effecten – met 25 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer fraaie beelden met dubbele belichting of voorzie je video van bewegende matte bedekkingen om moeiteloos precies de gewenste look te krijgen. En wanneer je klaar bent, deel je je films op diverse leuke manieren met vrienden en familieleden.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  99,99 89,99


  Titel: Adobe Premiere Elements 2021 - Nederlands/Engels/F
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9300000012357724


   

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.
Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je eenvoudig video’s bewerken, maken, ordenen en delen om je films naar een hoger niveau te tillen. Selecteer een bepaald object – of geb....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top