Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

GeoTin Kaasrasp - Kaasmolen - Kaasrasp molen - Kaa


 • GeoTin Kaasrasp - Kaasmolen - Kaasrasp molen - Kaa
  GeoTin Kaasrasp - Kaasmolen - Kaasrasp molen - Kaa Geraspte kaas kopen is verleden tijd, met de GeoTin kaasrasp kan je gemakkelijk geraspte kaas toevoegen aan je gerechten. Het enigste wat je nodig hebt, is een stuk kaas naar jouw keuze en de kaasrasp. Bespaar geld en voeg eenvoudig in een handomdraai geraspte kaas toe aan je gerechten.

  De ultieme kaasrasp
  De GeoTin kaasrasp is super makkelijk in gebruik door het handige design. Je haalt het bovenstuk van de kaasrasp eruit, stopt de blokjes kaas in het onderste deel. Duwt het onderste gedeelte aan met het bovenstuk en draai de delen in tegengestelde richting om te raspen. Binnen enkele seconden heb je de geraspte kaas van jouw lievelingskaas.

  Makkelijk schoon te maken
  Geen gedoe meer met het schoonmaken van kaasraspen. De GeoTin kaasrasp heeft een veiligheidsmechanisme waarmee je hem volledig uit elkaar kan halen. Zo kan alles goed schoongemaakt worden en hoef je dus geen moeite te doen om de restanten uit de moeilijke hoeken schoon te maken. Alle delen van de GeoTin kaasrasp kunnen in de vaatwasser!

  Veiligheidsmechanisme
  De GeoTin kaasrasp heeft een veiligheidsmechanisme om de kaasrasp te openen en bij de scherpe blades te komen. Hierdoor moet je twee knoppen tegelijkertijd indrukken en de zwarte ring verwijderen om de GeoTin kaasrasp te openen. Dit is handig voor kinderen die zich hierdoor niet zomaar kunnen bezeren tijdens het raspen van de kaas.

  Perfect cadeau
  Wil je een origineel cadeau geven aan een echte kookliefhebber waar iemand ook echt iets aan heeft? Dan maak je de persoon met een GeoTin kaasrasp hier zeker blij mee. Zo kan iedereen dankzij de GeoTin kaasrasp zijn eigen favoriete kaas raspen.

  Handige tip!
  → Zijn jullie klaar met eten en heb je nog kaas in de GeoTin kaasrasp over? Berg de kaasrasp op in de koelkast, zodat je het de volgende keer dat jullie gaan eten weer op tafel kan zetten.
  Let op! Berg de kaas(rasp) niet te lang in de koelkast op om schimmel te voorkomen. Dit kan ook de kaasrasp aantasten.
  → Zet de GeoTin kaasrasp net als je peper en zout op de keukentafel tijdens het eten. Zo kan iedereen kaas pakken wanneer hij/ zij wilt.

  Waarom de GeoTin Kaasrasp?
  ✔ Makkelijker in gebruik dan een raspblok, door een molenwerking
  ✔ Goedkoper dan geraspte kaas kopen in de winkel
  ✔ Super makkelijk schoon te maken
  ✔ Mooi design
  ✔ Handig voor op de keukentafel
  ✔ Gemakkelijk (tijdelijk) op te bergen in de koelkast
  ✔ Kan in de vaatwasser

  Vragen of twijfels?
  Wij van GeoTin vinden het belangrijk om een hoge kwaliteit en de beste service te kunnen bieden aan onze klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze producten van de beste kwaliteit zijn en staan wij altijd voor jou klaar. Als je twijfelt of een vraag hebt, kan je ons altijd bereiken op ons email adres. Ook kan je risicoloos bestellen, omdat wij van GeoTin 30 dagen tevredenheidsgarantie aanbieden en je ook 30 dagen kosteloos kunt retourneren.

  Kies voor een GeoTin kaasrasp en rasp in een handomdraai alle kaas over jouw eten heen. Bestel vandaag nog de GeoTin kaasrasp en ga raspend door het leven!

  24,99


  Titel: GeoTin Kaasrasp - Kaasmolen - Kaasrasp molen - Kaa
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000015020713


   

Geraspte kaas kopen is verleden tijd, met de GeoTin kaasrasp kan je gemakkelijk geraspte kaas toevoegen aan je gerechten. Het enigste wat je nodig hebt, is een stuk kaas naar jouw keuze en de kaasrasp. Bespaar geld en voeg eenvoudig in een handomdra....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top