Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

WISEQ Oplader met USB C Oplaadkabel Geschikt voor • WISEQ Oplader met USB C Oplaadkabel Geschikt voor Samsung S20 / S10 / S9 / S8 HTC/Huawei/Oppo/Sony - wit

  WISEQ Oplader met USB C Oplaadkabel Geschikt voor Met deze witte 2A Samsung Oplader inclusief 1 meter USB C datakabel kun je jouw telefoon of tablet razendsnel opladen. De lader is voorzien van de Adaptive Fast Charging-functie voor Samsung. De snellaadfunctie is geschikt voor alle telefoons met ondersteuning voor snelladen, oftewel Quick Charge. De lader zelf heeft een USB-ingang waarop je elke laadkabel met USB-connector kunt aansluiten. Bij deze Samsung en Huawei snellader wordt een losse USB naar USB-C kabel meegeleverd.

  Eigenschappen:
  - Supersnel
  - 100% Veilig
  - Losse 2A Adapter
  - Losse USB - USB C Kabel 1 meter
  - Wit

  100% veilig voor een eerlijke prijs
  De Samsung adapter en oplaadkabel zijn CE- gecertificeerd. Het stijlvolle en compacte design zorgt ervoor dat je hem eenvoudig mee neemt in je tas, naar je werk of naar school. De Samsung opladers en kabels van WISEQ zijn net zo goed als de originele Samsung opladers en Huawei kabels, maar dan voor een eerlijke prijs.

  Ook geschikt voor andere toestellen
  Deze uitstekende oplader inclusief oplaadkabel is geschikt voor alle apparaten met een USB-C aansluiting. Zo laad je jouw Samsung Galaxy s20, Samsung Galaxy s21, HTC, Huawei, Sony, tablets en alle andere apparaten een stuk sneller op. De losse adapter kun je ook prima gebruiken om andere apparaten op te laten, zolang je maar een kabel hebt met USB A aansluiting.

  Let op:
  Een USB-C kabel is alleen geschikt voor de nieuwste modellen smartphones zoals de Samsung Galaxy S8 en nieuwer. Heb je nog een ouder model, gebruik hiervoor dan een Micro USB kabel. Uiteraard werkt de losse adapter wel gewoon.

  Meegeleverd:
  1x Samsung Adapter
  1x 1 meter USB - USB C Kabel

  11,95


  Titel: WISEQ Oplader met USB C Oplaadkabel Geschikt voor
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000014905934


   

Met deze witte 2A Samsung Oplader inclusief 1 meter USB C datakabel kun je jouw telefoon of tablet razendsnel opladen. De lader is voorzien van de Adaptive Fast Charging-functie voor Samsung. De snellaadfunctie is geschikt voor alle telefoons met on....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top