Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sterke UV Desinfectielamp Draagbaar ultraviolet li


 • Sterke UV Desinfectielamp Draagbaar ultraviolet li
  Sterke UV Desinfectielamp Draagbaar ultraviolet li T Tegenwoordig is perfecte reiniging en desinfectie belangrijker dan ooit. Niet alleen de Coronavirus maar bacteriële en virale infecties komen vaak voor. Deze micro-organismen zijn overal in onze huizen te vinden. Bijvoorbeeld op wc's, meubels, keuken, afstandsbediening, mobielen, en speelgoeds. Daarom heeft iedere huishouden een desinfectie uv lamp nodig. Een uv desinfectie lamp is gemakkelijk mee te nemen en gebruiksvriendelijk apparaat. Doden van virussen met zo een uvc desinfectie lamp voor thuis vindt plaats in 10 seconden Hiermee worden 99,9% van de virussen uitgeschakkeld. De UV lichtstralen van een uv desinfectie lamp vernietigen DNA-structuur van de micro-organismen Dit is een handige en draagbare UV-c desinfectie lamp. De maat van deze UVC desinfectie lamp is klein. En met een gewicht van 270 gram is deze desinfectie lam makkelijk overal mee te nemen en in je handtas Je kunt hem bijvoorbeeld zonder meer in je handtas stoppen. Een uv lamp voor desinfectie is perfect voor binnen en buiten het huis. Waar u ook heen gaat, kunt u zorgen voor een schone omgeving. Met een uv desinfectie lamp kunt u effectief en super snel uw spullen desinfecteren. Een desinfectie uv lamp is perfect te gebruiken op mobiele telefoons, iPods, toetsenborden, laptops Maar ook op beddengoed, speelgoed, tandenborstels, afstandsbedieningen, deurgrepen, Niet te vergeten toiletafdekkingen, mokken, stuurwielen, Thuis, op uw werk en in een hotel, met een uv desinfectie lamp kunt een schone omgeving verkrijgen. Wilt u ook een uv desinfectie lamp kopen, druk op bestellen, dan maximaal binnen 48 uur wordt het bij U hand.
  Waarschuwing: Mensen / huisdieren / planten mogen niet lang worden blootgesteld aan het UV-licht, vooral de ogen en de huid.

  54,99


  Titel: Sterke UV Desinfectielamp Draagbaar ultraviolet li
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9300000006633500


   

T Tegenwoordig is perfecte reiniging en desinfectie belangrijker dan ooit. Niet alleen de Coronavirus maar bacteriële en virale infecties komen vaak voor. Deze micro-organismen zijn overal in onze huizen te vinden. Bijvoorbeeld o....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top