0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

HP OfficeJet Pro 9015 - All-In-One Printer


 • HP OfficeJet Pro 9015 - All-In-One Printer
  HP OfficeJet Pro 9015 - All-In-One Printer Met de HP OfficeJet Pro 9015 haal je een veelzijdige all-in-one printer in huis. Deze printer van HP is geschikt voor thuisgebruik of voor kleinzakelijk gebruik. Met de HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De OfficeJet printer van HP is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk, zodat je in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos kunt afdrukken. Ook kun je heel eenvoudig een kopie van een document maken of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Dankzij het ingebouwde scherm kun je de printer eenvoudig bedienen of beheer je de printerinstellingen.

  Belangrijkste kenmerken van de HP OfficeJet Pro 9015: Deze printer...
  ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel.

  ... heeft een automatische documentinvoer (ADF). Scan of kopieer je een stapel documenten met één druk op de knop.
  ... print gemakkelijk draadloos via je smartphone, tablet of via een e-mailtje.

  ... is geschikt voor HP Instant Ink, waardoor je nooit meer zonder inkt komt te zitten.
  Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Over HP Instant Ink Met HP Instant Ink haal je een persoonlijke inkt-assistent in huis. Doordat deze printer over Instant Ink beschikt kan het aan HP doorgeven wanneer het nieuwe inkt nodig heeft. Tegen een maandelijkse vergoeding stuurt HP rechtstreeks nieuwe inkt cartridges naar je toe voordat je oude op is. Meer info? Bekijk de infopagina over HP Instant Ink.

  167,21


  Titel: HP OfficeJet Pro 9015 - All-In-One Printer
  Prijs: € 167,21
  Productcode: 9200000108609104


   

Met de HP OfficeJet Pro 9015 haal je een veelzijdige all-in-one printer in huis. Deze printer van HP is geschikt voor thuisgebruik of voor kleinzakelijk gebruik. Met de HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De OfficeJet p....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top