Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zond


 • Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zond
  Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zond De Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zonder zak is een stuk krachtiger dan zijn compacte design doet vermoeden. Het kleine formaat is gemakkelijk te manoeuvreren en het vermogen garandeert schone vloeren in een handomdraai. De XXL inhoud (2,5 liter) van deze stofzuiger zorgt voor extra autonomie en de stofbak is makkelijk te legen. De diepreinigende EffiTech Motor en geavanceerde Cycloontechnologie werken samen om jouw huis schoon te houden.

  Productvoordelen van de Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zonder zak ✅Stofzuiger zonder zak met extra grote inhoud
  ✅Compact design
  ✅Deze stofzuiger zonder zak is uitgerust met een EffiTech-motor — deze biedt niet alleen krachtig vermogen, maar verbruikt ook minder energie
  ✅Makkelijk te legen stofbak
  ✅De zeer efficiënte zuigmond zuigt uitzonderlijk veel stof op en glijdt moeiteloos over vloeren voor comfortabel gebruiksgemak

  XXL inhoud Een extra grote inhoud van 2,5 liter zorgt ervoor dat je je hele huis kunt stofzuigen zonder de stofbak te legen.

  Compact design Indrukwekkende schoonmaakresultaten zijn altijd binnen handbereik dankzij een compact design voor maximaal gebruiksgemak dat makkelijk in kleine kastjes en bergruimtes opgeborgen kan worden.

  Krachtige reiniging De geavanceerde technologie van het EffiTech-motorsysteem zorgt ervoor dat meer stof wordt opgezogen met minder energieverbruik, voor reinigingskracht waar je elke dag weer op kunt rekenen.

  Eenvoudig te legen stofbak Stofzuigen is nog nooit zo eenvoudig geweest: binnen enkele stappen heb je de stofbak snel en gemakkelijk geleegd.

  Geavanceerde cycloontechnologie De kracht van de geavanceerde cycloontechnologie zorgt dankzij een uitstekende scheiding van lucht en stof voor sterke reinigingsprestaties met landurige resultaten.

  Zuigmond voor harde vloeren en tapijt Geniet elke dag van een schoon huis waar je trots op kunt zijn: niet alleen bevat de compacte behuizing een krachtige motor, de hoogwaardige zuigmond is ook geschikt voor parket- en hardhouten vloeren en tapijt.

  Lang elektrisch snoer Het snoer van 6,2 meter biedt een comfortabele bewegingsvrijheid, met een radius tot wel 8,8 meter.

  108,99


  Titel: Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zond
  Prijs: € 108,99
  Productcode: 9300000000518556


   

De Rowenta Compact Power XXL RO4853 - Stofzuiger zonder zak is een stuk krachtiger dan zijn compacte design doet vermoeden. Het kleine formaat is gemakkelijk te manoeuvreren en het vermogen garandeert schone vloeren in een handomdraai. De XXL inhoud ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top