Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lipton thee Adventskalender - 48 Pyramide theebuil • Lipton thee Adventskalender - 48 Pyramide theebuiltjes - 83 g

  Lipton thee Adventskalender - 48 Pyramide theebuil De Lipton Thee Adventskalender bevat een selectie van heerlijke thee en kruidenthee om jezelf of een dierbare mee te verwennen.
  Ontdek de collectie van 48 zakjes Feel Good thee en kruideninfusies. Geniet van de zwarte, aromatische theeën, verfrissende groene theeën en krachtige kruidentheeën. Forest Fruits, Lemon, Mandarin Orange, Goji Blueberry, Morocco Mint, Chamomile en Lemon & Ginger. Kom samen met dierbaren in de kerststemming met 48 heerlijke kopjes thee. Het brede assortiment aan theeën en infusies maakt dit het perfecte kerstcadeau. Wanneer jullie samen willen genieten van een heerlijk kopje thee.
  Kom in de kerststemming met de Lipton Thee Adventskalender, met 24 magische theemomentjes om te delen met familie & vrienden. Achter elk vakje vind je 2 theezakjes zodat je kan delen met een vriend of familielid. Je geniet namelijk het meest van een kopje thee als je dit samen drinkt. De Lipton Adventskalender is het perfecte kerstcadeau voor alle theeliefhebbers. Een warme aanloop naar de feestdagen, met elke dag een andere theeverrassing, waaronder zwarte gearomatiseerde thee, verfrissende groene thee en krachtige kruideninfusies. De adventskalender bevat een breed assortiment aan Lipton-theesmaken, waaronder Forest Fruits, Lemon, Mandarin Orange, Goji Blueberry, Morocco Mint, Chamomile en de perfecte smaak voor tijdens de koude winterdagen; Lemon & Ginger. Geniet tijdens de feestdagen van de heerlijke smaak van Lipton-thee. Gebruik voor zwarte thee, kruidenthee en vruchtenthee met 100°С vers gekookt water. Groene thee komt het beste op smaak bij 80°С tot 90°С. Laat groene en zwarte thee 1-3 minuten trekken, kruidenthee en vruchtenthee 5-8 minuten. Geniet van de magie van de feestdagen met de Lipton Thee Adventskalender.

  27,95


  Titel: Lipton thee Adventskalender - 48 Pyramide theebuil
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9300000009400451


   

De Lipton Thee Adventskalender bevat een selectie van heerlijke thee en kruidenthee om jezelf of een dierbare mee te verwennen.
Ontdek de collectie van 48 zakjes Feel Good thee en kruideninfusies. Geniet van de zwarte, aromatische theeën, verfriss....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top