Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Planet Coaster - Console Edition - PS4


 • Planet Coaster - Console Edition - PS4
  Planet Coaster - Console Edition - PS4 Dit is Planet Coaster: Console Edition op de Playstation 4. Verras en charmeer je bezoekers met het park van je dromen en beheer een echt levende wereld met ongekende aandacht voor details.

  Let op: de gesproken talen van dit spel zijn in het Engels en Frans. De ondertitels zijn in het Engels.

  Upgrade: PS4 -> PS5
  Als de de PS4 uitgave van Planet Coaster heb gekocht, dan is een upgrade naar de PlayStation®5-versie mogelijk. De PlayStation®4-versie van Planet Coaster op Blu-ray™ Disc moet in de PlayStation®5-console blijven om je zonder extra kosten toegang te geven tot de digitale PlayStation®5-versie van Planet Coaster, indien deze beschikbaar is. Hiervoor zijn een PlayStation®5, een Blu-Ray™-kopie van het spel, een PlayStation® Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.

  Over het spel: Planet Coaster
  Breng je dromen tot leven, welk vaardigheidsniveau je ook beheerst. Profiteer van blauwdrukken om snel meer dan 700 voorgebouwde voorwerpen te plaatsen, zoals achtbanen, faciliteiten en decorstukken; bouw zelf alles stap-voor-stap op met oog voor detail; of richt het terrein in naar je eigen smaak met terreinhulpmiddelen. Het beheren van je park is ook al zo makkelijk. Je gasten reageren in realtime op de prijzen die je bepaalt, het decor dat je opbouwt en de spannende nieuwe attracties die je installeert. Hou ze lekker bezig, zodat de bezoekcijfers – en de winst – de pan uit vliegen.

  Frontier Workshop
  Op zoek naar inspiratie? Ontdek de Frontier Workshop en verwerk de beste ontwerpen van de wereld in je uitbreidende imperium. Download achtbanen, decorstukken, gebouwen en hele parken, of laat je aantal volgers groeien door je eigen creaties te uploaden. Je kunt met je creativiteit alle kanten op, van indrukwekkende vuurwerkshows tot enorme cruiseschepen.

  Kenmerken
  Jouw park, op jouw manier: Speel het diepgaande, voldoening gevende carrièrespeltype, speel uitdagende scenario's uit, of bouw het pretpark van je dromen in een sandbox zonder grenzen. Direct aan de slag: Door de honderden vaste blauwdrukken kunnen spelers van alle vaardigheidsniveaus snel goed lopende parken creëren. Duik erin en maak wat je wilt, wanneer je dat wilt. Ontketen je creativiteit: Vorm landschappen, pas de omgeving aan en haal alles uit je creatieve invallen door je park van de grond af op te bouwen. Maak met gemak een perfecte achtbaan. Inspireer anderen en laat je inspireren: Ga naar de Frontier Workshop en download een oneindige hoeveelheid geweldige creaties, of deel je eigen ontwerpen met de hele wereld.

  44,99 34,99


  Titel: Planet Coaster - Console Edition - PS4
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9300000007451432


   

Dit is Planet Coaster: Console Edition op de Playstation 4. Verras en charmeer je bezoekers met het park van je dromen en beheer een echt levende wereld met ongekende aandacht voor details.

Let op: de gesproken talen van dit spel zijn in het Enge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top