Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Motorola Moto E7 Plus - 64GB - Misty blue • Motorola Moto E7 Plus - 64GB - Misty blue

  Motorola Moto E7 Plus - 64GB - Misty blue Jij staat ´s nachts in de spotlights met de moto e7 plus. Met het camerasysteem met en resolutie van 48 MP kun je in alle lichtomstandigheden de scherpste foto's en video's maken. Ga nachtenlang door dankzij de accuduur van twee dagen, en mis nooit meer iets dankzij de 50% snellere prestaties. Geniet van het spelen van games of het streamen van films op het Max Vision HD+-beeldscherm van 6,5 inch. En je kunt meer foto's, muziek en video's meenemen.

  Camera Neem superscherpe foto's in alle lichtomstandigheden en krijg prachtige resultaten met de camera sensor van 48 MP. Heb je een creatieve bui? Speel met scherptediepte door een schitterend vervagingseffect (bokeh) toe te voegen aan je portretten met de dieptesensor. Of maak scherpe, levendige foto's, zelfs ´s nachts.

  Wees ´s nachts de baas
  Schakel over op de Night Vision-modus om meer details uit het donker naar voren te halen. Maak heldere, levensechte foto's met fantastische helderheid en echtere kleuren. Zelfs 's nachts.

  Accu De accu van 5000 mAh gaat meer dan twee dagen mee, zodat je je het hele weekend kunt richten op wat je wilt doen, zonder accuzorgen. Stream 21 uur lang video's. Luister 107 uur lang naar gestreamde muziek. Of surf tot 15 uur op internet.

  Snel opladen met 10W
  Uren lang stroom met slechts enkele minuten opladen, dus je kunt snel bijladen en daarna weer verder met belangrijke dingen.

  Prestaties Geniet van 50% snellere prestaties dankzij een Qualcomm® Snapdragon™ octa-coreprocessor van 1,8 GHz die meteen op elke aanraking, tik en swipe reageert. Boordevol krachtige functies met Kunstmatige Intelligentie (AI), het is nu gemakkelijker dan ooit om je beste foto's ooit te maken. Bovendien heb je 4 GB aan RAM om te multitasken, dus je sociale leven bijhouden is heel eenvoudig.

  Display Games, films en videochats zijn veel leuker op een ultrabreed beeldscherm. Het 6,5-inch Max Vision HD+-beeldscherm beschikt over een 20:9-beeldverhouding met een grote verhouding tussen beeldscherm en behuizing. Meer zien. Meer spelen. Meer genieten.

  116,09


  Titel: Motorola Moto E7 Plus - 64GB - Misty blue
  Prijs: € 116,09
  Productcode: 9300000009401579


   

Jij staat ´s nachts in de spotlights met de moto e7 plus. Met het camerasysteem met en resolutie van 48 MP kun je in alle lichtomstandigheden de scherpste foto's en video's maken. Ga nachtenlang door dankzij de accuduur van twee dagen, en mis nooit m....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top