Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Meetgereedschap - Markeren, aftekenen, meten


 • Meetgereedschap - Markeren, aftekenen, meten
  Meetgereedschap - Markeren, aftekenen, meten Vind jij het vaak ook zo lastig de hoeken af te meten als je een vloer gaat leggen of is er weer een verwarmingsbuis die in de weg ligt. Met dit product kan je makkelijk hoeken aftekenen. Een product wat elke klusser in huis moet hebben.

  Deze Aftekenhulp een absolute must voor jou! Met dit stukje gereedschap wordt het leggen van laminaat ongelofelijk makkelijk en gaat alles foutloos! Door deze Aftekenhulp krijg je de afmetingen tot in de detail.
  Wanneer je laminaat en plinten gaat leggen wil je natuurlijk dat het nauwkeurig gebeurt. Een profielaftaster is dan precies wat jij nodig hebt om probleemloos te werk te gaan! Met deze aftekenhulp werk jij foutloos, efficiënt en snel!

  Gebruik:
  Het enige wat u hoeft te doen is de aftekenhulp tegen het voorwerp aan te drukken waar u de contour van wilt aftekenen. De contourmal houdt zelf de vorm vast, waarna u hem alleen nog maar hoeft over te trekken op het materiaal met het bijgeleverde timmermanspotlood. Hiermee bespaar je dus een hoop onnodig werk.

  Voordelen:
  Lock functie voor diepere contouren meten Nauwkeurig aftekenen & Efficiënt werken Handig voor het leggen van laminaat en plinten Gebruiksvriendelijk Hoogwaardig ABS-materiaal

  10,99


  Titel: Meetgereedschap - Markeren, aftekenen, meten
  Prijs: € 10,99
  Productcode: 9200000130055340


   

Vind jij het vaak ook zo lastig de hoeken af te meten als je een vloer gaat leggen of is er weer een verwarmingsbuis die in de weg ligt. Met dit product kan je makkelijk hoeken aftekenen. Een product wat elke klusser in huis moet hebben.

Deze Aft....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top