Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

2 in 1 Burger Maker – Multi Burgermaker set – Hamb


 • 2 in 1 Burger Maker – Multi Burgermaker set – Hamb
  2 in 1 Burger Maker – Multi Burgermaker set – Hamb BIG BURGER
  De big burger; een heerlijk dikke burger voor de stevige trek. Leg het vlees in de burger mal en pak de stuffed burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de stuffed burger press met de kant waar BIG/STUFFED 2 op staat naar beneden. Druk de burger goed aan. Duw de uitneembare onderplaat er vanaf de onderkant uit. Haal de burger van de onderplaat af en bak in de pan of oven; een heerlijke big burger!

  STUFFED BURGER
  De stuffed burger; voor de ultieme smaaksensatie. Leg de helft van het vlees in de burger mal en pak de stuffed burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de burger press met de kant waar STUFFED 1 op staat naar beneden. Druk de burger goed aan. Er ontstaat een mooie ronde ruimte in het midden van de burger. Vul de ruimte met jouw favoriete vulling als kaas, groenten of aardappelpuree. Leg de tweede helft van het vlees erbovenop. Duw dit stevig aan met de andere kant van de press (BIG/STUFFED 2). Duw de uitneembare onderplaat er vanaf de onderkant uit. Haal de burger van de onderplaat af en bak in de pan of oven; de ultieme stuffed burger!

  29,99


  Titel: 2 in 1 Burger Maker – Multi Burgermaker set – Hamb
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000098805438


   

BIG BURGER
De big burger; een heerlijk dikke burger voor de stevige trek. Leg het vlees in de burger mal en pak de stuffed burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de stuffed burger press ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top