0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Medion MD 19100 - Robotstofzuiger


 • Medion MD 19100 - Robotstofzuiger
  Medion MD 19100 - Robotstofzuiger Gooi je bezem maar in de opslagruimte. Vanaf nu heb je deze niet meer nodig, want deze robotzuiger van MEDION maakt jouw vloeren schoon zonder moeite. Zelfs, als je niet thuis bent. Want de robotzuiger kan direct - of met een vaste doorlooptijd - beginnen met schoonmaken zodra je de deur uit bent. Dan zorgt hij betrouwbaar voor het opruimen van stof en vuil op maximaal 100 vierkante meter woonruimte. Eenvoudig, grondig en zonder franje. Zodra je thuiskomt, kan je meteen genieten van de netheid.

  Met één acculading reinigt hij tot 90 minuten. De stofzuiger laat geen krassporen achter, omdat hij op betrouwbare wijze meubels en/of trappen omzeilt. Het overwint zelfs moeiteloos deurdrempels tot twee centimeter in hoogte.

  Maximaal vermogen pakt ieder vuiltje
  De huishoud robotstofzuiger verwijdert zelfs hardnekkig vuil met gemak. De instelbare zuigkracht geeft je de volledige controle en laat de robotzuiger naar behoefte een versnelling omhoog of omlaag schakelen.

  Herkent meubels
  De modernste sensortechnologie waarschuwt de robot op betrouwbare wijze voor mogelijke botsingen met jouw meubels en stuurt deze om. Dit voorkomt krassen of vervelende deuken.

  Laadt zichzelf op
  Deze MEDION-zuigrobot maakt de vloerreiniging zo comfortabel mogelijk. Als het werk klaar is, keert de robotzuiger zelfstandig terug naar zijn laadstation en maakt zichzelf klaar voor de volgende klus.

  Frisse lucht - ook voor allergiepatiënten
  Als allergiepatiënt heb je niet altijd de tijd of de wens om jouw kamers elke dag te reinigen. Geen probleem: de schoonmaakrobot staat altijd voor je klaar. Met zijn krachtige zuigkracht vangt hij betrouwbaar pollen op en reinigt hij de uitlaatlucht dankzij de krachtige deeltjesfilters (EPA).

  Valt niet naar onder
  Trap in het appartement? Maak je geen zorgen: je kunt ook hier veilig gebruik maken van de zuigrobot met wasfunctie. Dankzij een moderne val-sensor herkent de 2-in-1-zuigrobot tijdig de stappen en past hij zijn route automatisch aan - zonder te vallen.

  Geschikt voor meerdere oppervlakken
  Of je nu thuis parket, tegels of laminaat hebt - de robotzuiger van MEDION kan de meeste harde vloeren zonder problemen aan. Door zijn constructie zuigt hij zonder dat hij vast komt te zitten.

  Let op!
  Dit is een stofzuiger voor erbij. Het is geen vervanging van een normale stofzuiger.

  119


  Titel: Medion MD 19100 - Robotstofzuiger
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9300000011591227


   

Gooi je bezem maar in de opslagruimte. Vanaf nu heb je deze niet meer nodig, want deze robotzuiger van MEDION maakt jouw vloeren schoon zonder moeite. Zelfs, als je niet thuis bent. Want de robotzuiger kan direct - of met een vaste doorlooptijd - be....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top