Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Bigben Kinderwekker met Geluidseffecten - Voetbal


 • Bigben Kinderwekker met Geluidseffecten - Voetbal
  Bigben Kinderwekker met Geluidseffecten - Voetbal Bij alle kinderen die niet genoeg van voetbal kunnen krijgen, kun je met deze Bigben R16FOOT kinderwekker goed scoren! Deze voetbalwekker voor kinderen met LED-display heeft namelijk drie verschillende voetbal frontjes die je kunt afwisselen zoveel als je wilt. Deze kinderwekker is een mooie aanwinst voor ieder kind dat dol is op voetbal! Kortom, deze digitale kinderwekker is ideaal voor op de kinderkamer!

  Kenmerken
  Wakker worden met drie verschillende wekgeluiden. Met de drie verschillende voetbalfrontjes kun jij het uiterlijk van je wekker zelf bepalen. Dag en nacht kun je zien hoe laat het is, dankzij het LED-display. Met de dimmer kun je de lichtsterkte van het display aanpassen. De ingebouwde speaker zorgt ervoor dat je op tijd gewekt wordt! Pas het volume aan van de geluidjes. Nog eventjes iets langer doorslapen? Dat kan met deze wekker met snooze functie. Werkt op netstroom (230V). Mocht de stroom uitvallen, dan wordt jij alsnog op tijd gewekt dankzij de back-up batterij (2 x LR03 AAA). Batterijen niet inbegrepen.

  19,99


  Titel: Bigben Kinderwekker met Geluidseffecten - Voetbal
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9300000003804336


   

Bij alle kinderen die niet genoeg van voetbal kunnen krijgen, kun je met deze Bigben R16FOOT kinderwekker goed scoren! Deze voetbalwekker voor kinderen met LED-display heeft namelijk drie verschillende voetbal frontjes die je kunt afwisselen zoveel a....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top