Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Messenslijper - Zwart - Anti slip - 3 Standen - Er


 • Messenslijper - Zwart - Anti slip - 3 Standen - Er
  Messenslijper - Zwart - Anti slip - 3 Standen - Er Deze messenslijper is makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent, de ergonomische grip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een paar keer terugtrekken en dan is je mes weer als nieuw. De slijpers zijn uitneembaar zodat je de messenslijper goed schoon kan maken. Gemaakt van stevig materiaal kunststof en keramiek is deze messenslijper gemaakt om heel lang mee te gaan.

  Algemene informatie
  Life Essentials staat garant voor innovatieve producten van hoge kwaliteit. Deze messenslijper is onmisbaar in elke keuken. Deze 3 stappen messenslijper van Life Essentials is ideaal om al je botte messen weer vlijmscherp te maken. De eerste opening repareert en maakt beschadigde messen weer recht. De tweede opening slijpt de messen weer in een mooie V-vorm. Uiteindelijk, is de derde opening om de laatste oneffenheden weg te halen en voor een gepolijste uitstraling.

  Specificaties:
  ✔ Materiaal: Kunststof, RVS, Keramiek
  ✔ Kleur: Zwart
  ✔ Maakt de messen vlijmscherp
  ✔ Speciaal ontworpen handvat
  ✔ Drie verschillende standen waardoor geschikt voor iedere maat mes
  ✔ Ergonomisch ontwerp
  ✔ Slijpers zijn uitneembaar om schoon te maken
  ✔ Gewicht: 180 gram

  Slijpfuncties
  1- De diamanten slijpsnede – voorbereiding voor het aanbrengen van een nieuwe snijkant op het mes, dus voor echt volledig botte messen.

  2- De wolfraam slijpsnede – voor het slijpen van botte messen – haal het mes enkele keren door de slijpsnede, deze zal dan weer als oude worden.

  3- De keramische slijpsnede – voor messen die nog net iets scherper moeten worden – haal het mes één keer door de slijpsnede en klaar is kees.

  Type Messen
  De messenslijper is niet geschikt voor het slijpen van messen met een gekarteld lemmet en/of een coating.

  Gebruik
  Plaats de messenslijper op een vlakke ondergrond en trek de messen terug door de hardstalen slijpsnede. Zo worden jouw messen weer vlijmscherp!

  Veilig slijpen met de ergonomische grip
  Deze messenslijper is zo ontworpen dat je veilig kunt slijpen. Houd met een hand de slijper ergonomisch vast en slijp met de andere. Doordat de slijpers verzonken zitten in de behuizing kun je veilig slijpen en met de antislip onderkant blijft de slijper stevig op de ondergrond staan.

  15,79


  Titel: Messenslijper - Zwart - Anti slip - 3 Standen - Er
  Prijs: € 15,79
  Productcode: 9200000113029365


   

Deze messenslijper is makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent, de ergonomische grip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een pa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top