Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Victorinox Huntsman Zakmes - 15 Functies - Zwart


 • Victorinox Huntsman Zakmes - 15 Functies - Zwart
  Victorinox Huntsman Zakmes - 15 Functies - Zwart Victorinox Original Swiss Army Huntsman zakmes met schalen van zwart cellidor met metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Dit zakmes van 91 mm heeft de volgende 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Victorinox:
  Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

  40,99 29,69


  Titel: Victorinox Huntsman Zakmes - 15 Functies - Zwart
  Prijs: € 29,69
  Productcode: 9200000063050696


   

Victorinox Original Swiss Army Huntsman zakmes met schalen van zwart cellidor met metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Dit zakmes van 91 mm heeft de volgende 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele ha....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top