Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK

AEG VX6-2-EB-C - Stofzuiger met zak


 • AEG VX6-2-EB-C - Stofzuiger met zak
  AEG VX6-2-EB-C - Stofzuiger met zak Op zoek naar een lichte stofzuiger met compact formaat vooor zowel harde vloeren als tapijt? De VX6-2-EB-C, X Force™ wordt geleverd met ons Power Pro System™ voor perfecte schoonmaakprestaties. Het Power Pro System™ combineert een efficiënte motor en het DustPro™-mondstuk, zodat je overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de “X Force™” voorzien van de 360⁰ Motion Technology™. De zwenkwielen zijn ideaal om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het 180° Access™-deksel geeft u volledige toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger, zodat u de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen.
  Productvoordelen van de AEG VX6-2-EB-C - stofzuiger met zak ✅ Geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt.
  ✅ Beschikt over 2 parkeerfuncties, ideaal om makkelijk op te bergen.
  ✅ De zwenkwielen zijn ideaal om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken.
  ✅ Optimale flexibiliteit met een bereik van 9 meter
  360⁰ Motion Technology™ Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de “X Force™” voorzien van de 360⁰ Motion Technology™. De zwenkwielen zijn ideaal om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. 180° Access™-deksel Het 180° Access™-deksel geeft u volledige toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger, zodat u de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen.
  Multi Room System™ Het Multi Room System™ zorgt voor optimale flexibiliteit met een bereik van 9 meter.
  De AEG VX6-2-EB-C - stofzuiger met zak - zwart wordt standaard geleverd met: Er wordt bij dit model een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Force™ beschikt over twee parkeerstanden.

  109


  Titel: AEG VX6-2-EB-C - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9200000130866198


   

Op zoek naar een lichte stofzuiger met compact formaat vooor zowel harde vloeren als tapijt? De VX6-2-EB-C, X Force™ wordt geleverd met ons Power Pro System™ voor perfecte schoonmaakprestaties. Het Power Pro System™ combineert een efficiënte motor en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top